fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix tots els secretaris autonòmics del nou govern valencià

Coneix tots els secretaris autonòmics del nou govern valencià

Coneix qui són i el seu currículum.

La Presidència de la Generalitat té adjunta la Secretaria Autonòmica de Promoció Institucional i Cohesió Territorial i la Secretaria Autonòmica per a la Unió Europea i Relacions Externes, encapçalades per Albert Boix Pastor i Joan Calabuig Rull respectivament. Albert Boix va nàixer a Gandia en 1967, té estudis en Relacions Laborals i ha sigut diputat en Les Corts, regidor a l’Ajuntament de Gandia, diputat provincial en la Diputació de València i diputat en el Congrés dels Diputats per València.

La vicepresidència, Càrrec de portaveu del Consell i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives té adjunta la Secretaria Autonòmica de la Vicepresidència, encapçalada per Iván Castañón Ortega; la Secretaria Autonòmica d’Atenció Primària i Serveis Socials, encapçalada Helena Ferrando Calatayud;

la Secretaria Autonòmica d’Igualtat i Diversitat, encapçalada per Alberto Ibañez Mezquita; i la Secretaria Autonòmica de Planificació i Organització del Sistema, encapçalada per Francesc Xavier Uceda i Maza.

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica té adjunta la Secretaria Autonòmica d’Habitatge i Funció Social, encapçalada per César Jiménez Doménech. César és enginyer en Informàtica per la Universitat Jaume I de Castelló i Màster en Cooperació Internacional per al Desenvolupament en les especialitats de Planificació per al Desenvolupament i d’Ajuda Humanitària i d’Emergències. Ha sigut diputat autonòmic en Les Corts, responsable de Sistemes d’Informació en l’empresa TAU Ceràmica i director de l’Oficina Tècnica de Medicus Mundi Castelló.

La Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic té adjunta la Secretaria Autonòmica de Model Econòmic i Finançament, encapçalada per María José Mira Veintimilla i la Secretaria Autonòmica d’Hisenda, encapçalada per Francesc Gamero Lluna.

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública té adjunta la Secretaria Autonòmica de Seguretat i Emergències, encapçalada per José María Ángel Batalla.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport té adjunta la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional, encapçalada per Miguel Soler Gracia i la Secretaria Autonòmica de Cultura i Esport, encapçalada per Raquel Tamarit Iranzo, qui és funcionària del cos de mestres de la Generalitat des de setembre de 2005. En 2015 va ser nomenada alcaldessa de Sueca. Prèviament va ser regidora d’Educació, Joventut, Recursos Humans i Pressupostos d’este ajuntament. És membre del Col·lectiu d’Ensenyants de la Ribera (Coderi), de l’Associació Cívica Valenciana Tirant lo Blanc i de l’Associació Xúquer Viu.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública té adjunta la Secretaria Autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, encapçalada per Isaura Navarro Casillas, qui és llicenciada en Dret per la Universitat de València i advocada especialitzada en l’àmbit administratiu i laboral dels serveis jurídics del sindicat CCOO-PV. Ha sigut diputada en el Congrés dels Diputats, i diputada autonòmica durant la passada legislatura.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball té adjunta la Secretària Autonòmica d’Ocupació, encapçaladaper Enric Nomdedéu i Biosca.

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica té adjunta la Secretària Autonòmica d’Agricultura i Desenvolupament Rural, encapçalada per Francisco Rodríguez Mulero i la Secretaría Autonòmica d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, encapçalada per Paula Tuzón Marco, qui és professora ajudant en el Departament de Didàctica de les Ciències de la Facultat de Magisteri, és doctora en Física per la Universitat de València i també Màster en Física Avançada (Física Teòrica) i en Investigació en Didàctiques Específiques (Ciències Experimentals). Al llarg de la seua carrera professional ha exercit com a docent i també com a investigadora en diversos projectes, i compte a més amb nombrosos articles publicats en revistes científiques nacionals i internacionals.

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat té adjunta la Secretària Autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge, encapçalada per Inmaculada Orozco Ripoll i la Secretaria Autonòmica d’Obres Públiques, Transports i Mobilitat Sostenible, encapçalada per María Pérez Herrero. Inmaculada és llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Jaume I en 2001. Ha sigut regidor a l’Ajuntament d’Altea de l’any 2011 al 2019, on ha ocupat des de 2015 la tinença d’alcaldia, la Regidoria d’Urbanisme i la de l’empresa pública PDM, gestora dels serveis municipals d’esta localitat de la Marina Baixa; Maria és llicenciada Europea en Economia per les universitats de València i Nantes, és doctora en Economia del transport per la Université de Lió 2 i compta amb un Màster en Modelització Econòmica i Estadística en la ENSAEE, Diplome de Licence 3 Economique i Màster 1 en Economie et Gestion du Developpement Durable per la Universitat de Nantes. Des de 2017 ha exercit com a directora gerent de l’Autoritat de Transport Metropolità de València.

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital té adjunta la Secretaria Autonòmica d’Innovació i Transformació Digital, encapçalada per Jordi Juan i Huguet, qui és doctor cum laude en Matemàtiques per la Universitat Politècnica de València (UPV). Va obtindre el Premi Nacional de finalització d’estudis universitaris concedit pel Govern d’Espanya i el Premi Extraordinari de Llicenciatura de la Universitat de València (UV). Està especialitzat en Anàlisi Funcional. Actualment és professor de matemàtiques en la UV. Entre 2011 i 2019 va ser alcalde de Tavernes de la Valldigna. També va ser diputat en Les Corts en la IX Legislatura.

Finalment, la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica té adjunta la Secretaria Autonòmica de Participació i Transparència, encapçalada per Ignacio Blanco Giner i la Secretaria Autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica, encapçalada per Belén Cardona Rubert. Ignacio és llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat de Granada. Funcionari de carrera de la Generalitat com a tècnic superior d’Administració General des de 2003. Va ser diputat a les Corts en la XVIII legislatura. Actualment era subdirector general del Gabinet Tècnic de la Vicepresidència i Conselleria de Polítiques Inclusives.

Leave a Reply

Your email address will not be published.