fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

C’s de Borriana lamenta que la fi de l’Arenal Sound estiga a prop

C’s de Borriana lamenta que la fi de l’Arenal Sound estiga a prop

La portaveu de C’s a Borriana, María Jesús Sanchis ha assenyalat que “a C’s ens preocupa el què passarà amb qui s’ha comprat una entrada i no podrà utilitzar-la”.

La regidora del Grup Municipal de Ciutadans (C’s), a Borriana, María Jesús Sanchis, ha afirmat que “C’s lamenta que el final de l’Arenal Sound sembla estar a prop a causa de la sentència judicial sobre l’edició del 2013 en la qual s’afirma que es vulnera el dret fonamental a la intimitat dels veïns pels sorolls transmesos pel festival i no solament es refereix a la música, sinó també al muntatge, desmuntatge i a altres molèsties”. “Per açò, entre altres raons, els tècnics municipals han desestimat la documentació presentada per l’organitzadora per a aquest 2016 i deixa en l’aire la seua celebració” ha assenyalat després de la reunió convocada per l’equip de Govern local per a donar a conéixer la situació actual en la qual es troba la viabilitat de la celebració del festival Arenal Sound.

També ha assenyalat que “aquesta sentència afecta a qualsevol ubicació que es plantege per al festival i l’única forma de realitzar-ho seria instal·lant pantalles acústiques aïllants, però açò suposen una inversió enorme difícil d’assumir econòmicament”.

A més, la regidora de C’s ha apuntat que “a C’s preocupa què va a ocórrer amb els ‘sounders’ que hagen adquirit una entrada i que finalment no puguen gaudir-la”. En última instància, la mateixa, ha manifestat que “els consumidors no poden veure’s afectats per una mala gestió, ja que des de la primera edició s’hauria d’haver treballat més i millor a conciliar el dret a la intimitat dels veïns de Borriana”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.