fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

C’s de Borriana lamenta que la fi de l’Arenal Sound estiga a prop

C’s de Borriana lamenta que la fi de l’Arenal Sound estiga a prop

La portaveu de C’s a Borriana, Mar铆a Jes煤s Sanchis ha assenyalat que “a C’s ens preocupa el qu猫 passar脿 amb qui s’ha comprat una entrada i no podr脿 utilitzar-la”.

La regidora del Grup Municipal de Ciutadans (C’s), a Borriana, Mar铆a Jes煤s Sanchis, ha afirmat que “C’s lamenta que el final de l’Arenal Sound sembla estar a prop a causa de la sent猫ncia judicial sobre l’edici贸 del 2013 en la qual s’afirma que es vulnera el dret fonamental a la intimitat dels ve茂ns pels sorolls transmesos pel festival i no solament es refereix a la m煤sica, sin贸 tamb茅 al muntatge, desmuntatge i a altres mol猫sties”. “Per a莽貌, entre altres raons, els t猫cnics municipals han desestimat la documentaci贸 presentada per l’organitzadora per a aquest 2016 i deixa en l’aire la seua celebraci贸” ha assenyalat despr茅s de la reuni贸 convocada per l’equip de Govern local per a donar a con茅ixer la situaci贸 actual en la qual es troba la viabilitat de la celebraci贸 del festival Arenal Sound.

Tamb茅 ha assenyalat que “aquesta sent猫ncia afecta a qualsevol ubicaci贸 que es plantege per al festival i l’煤nica forma de realitzar-ho seria instal路lant pantalles ac煤stiques a茂llants, per貌 a莽貌 suposen una inversi贸 enorme dif铆cil d’assumir econ貌micament”.

A m茅s, la regidora de C’s ha apuntat que “a C’s preocupa qu猫 va a oc贸rrer amb els ‘sounders’ que hagen adquirit una entrada i que finalment no puguen gaudir-la”. En 煤ltima inst脿ncia, la mateixa, ha manifestat que “els consumidors no poden veure’s afectats per una mala gesti贸, ja que des de la primera edici贸 s’hauria d’haver treballat m茅s i millor a conciliar el dret a la intimitat dels ve茂ns de Borriana”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.