fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

C’s de Castelló demana al bipartit que negocie amb el Consell el transport escolar dels alumnes del Serradal

C’s de Castelló demana al bipartit que negocie amb el Consell el transport escolar dels alumnes del Serradal

L’edil Cristina Gabarda aplaudeix que “l’Ajuntament assumisca el transport dels alumnes del Raval Universitari escolaritzats en altres zones”.

La regidora de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castelló, Cristina Gabarda, ha demanat al bipartit que “negocie amb el Consell el transport escolar per als alumnes de la zona del Serradal, ja que cada dia recorren un tram d’alta perillositat amb creuaments de vies de tren i tràfic rodat per a acudir al seu col·legi en el Grao”. “Ciutadans celebra que l’Ajuntament assumisca el transport dels alumnes del Raval Universitari escolaritzats en altres zones, una mesura que el grup municipal també va recolzar en el ple, i, ja que s’obri una via de comunicació amb el Consell per a tractar aquesta problemàtica, sol·licitem a l’Executiu local que ho aprofite per a solucionar també els problemes d’alumnes d’altres barris”, ha afegit l’edil.

“Els estudiants del Serradal comptaven amb transport escolar fins al curs 2014-2015 i després del canvi de baremació, a partir del curs 2015-2016 únicament els alumnes que viuen a més de 3 quilòmetres disposen d’aquest servei que els ha sigut denegat a aquells que viuen a 2,5 quilòmetres”, ha explicat l’edil.

En aquest sentit, Gabarda ha assegurat que “existeix un risc objectiu per als alumnes en aquest tram i, per açò, sol·licitem al bipartit que entenga la problemàtica i demane a la Generalitat que amplie el servei als alumnes del trajecte que es troben a menys de 3 quilòmetres del col·legi, però recorren un tram d’alta perillositat per l’excepcionalitat de la zona”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.