fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

C’s de Castell贸 demana al bipartit que negocie amb el Consell el transport escolar dels alumnes del Serradal

C’s de Castell贸 demana al bipartit que negocie amb el Consell el transport escolar dels alumnes del Serradal

L’edil Cristina Gabarda aplaudeix que “l’Ajuntament assumisca el transport dels alumnes del Raval Universitari escolaritzats en altres zones”.

La regidora de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castell贸, Cristina Gabarda, ha demanat al bipartit que “negocie amb el Consell el transport escolar per als alumnes de la zona del Serradal, ja que cada dia recorren un tram d’alta perillositat amb creuaments de vies de tren i tr脿fic rodat per a acudir al seu col路legi en el Grao”. “Ciutadans celebra que l’Ajuntament assumisca el transport dels alumnes del Raval Universitari escolaritzats en altres zones, una mesura que el grup municipal tamb茅 va recolzar en el ple, i, ja que s’obri una via de comunicaci贸 amb el Consell per a tractar aquesta problem脿tica, sol路licitem a l’Executiu local que ho aprofite per a solucionar tamb茅 els problemes d’alumnes d’altres barris”, ha afegit l’edil.

“Els estudiants del Serradal comptaven amb transport escolar fins al curs 2014-2015 i despr茅s del canvi de baremaci贸, a partir del curs 2015-2016 煤nicament els alumnes que viuen a m茅s de 3 quil貌metres disposen d’aquest servei que els ha sigut denegat a aquells que viuen a 2,5 quil貌metres”, ha explicat l’edil.

En aquest sentit, Gabarda ha assegurat que “existeix un risc objectiu per als alumnes en aquest tram i, per a莽貌, sol路licitem al bipartit que entenga la problem脿tica i demane a la Generalitat que amplie el servei als alumnes del trajecte que es troben a menys de 3 quil貌metres del col路legi, per貌 recorren un tram d’alta perillositat per l’excepcionalitat de la zona”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.