fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Cs de Castelló demana que el bipartit complemente el sistema de votació per als pressupostos participatius

Cs de Castelló demana que el bipartit complemente el sistema de votació per als pressupostos participatius

L’edil de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Castelló Cristina Gabarda ha demanat al bipartit que “complemente el sistema de votació per als pressupostos participatius per a donar així una solució als veïns que no tenen domini de les noves tecnologies”.

“Si bé s’accepten proposicions via presencial, els 25 avals que necessitarà cada proposta per a passar a la següent fase únicament es podran realitzar de manera telemàtica, segons ha explicat l’equip de Govern”, ha recordat l’edil, qui ha afegit que “açò suposa un greuge comparatiu per als veïns, sobretot els de edat més avançada, que manquen en moltes ocasions fins i tot del correu electrònic”.

Per açò, Gabarda ha demanat al bipartit que “plantege un sistema complementari per a no excloure del procés a aquells veïns que no tinguen accés a les noves tecnologies”. “Si es vol aconseguir la participació de tots els castellonencs en les decisions municipals cal oferir totes les vies possibles i necessàries per a garantir la igualtat d’oportunitats a tots els veïns”, ha recalcat la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.