fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Cs de Castell贸 demana que el bipartit complemente el sistema de votaci贸 per als pressupostos participatius

Cs de Castell贸 demana que el bipartit complemente el sistema de votaci贸 per als pressupostos participatius

L’edil de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Castell贸 Cristina Gabarda ha demanat al bipartit que “complemente el sistema de votaci贸 per als pressupostos participatius per a donar aix铆 una soluci贸 als ve茂ns que no tenen domini de les noves tecnologies”.

“Si b茅 s’accepten proposicions via presencial, els 25 avals que necessitar脿 cada proposta per a passar a la seg眉ent fase 煤nicament es podran realitzar de manera telem脿tica, segons ha explicat l’equip de Govern”, ha recordat l’edil, qui ha afegit que “a莽貌 suposa un greuge comparatiu per als ve茂ns, sobretot els de edat m茅s avan莽ada, que manquen en moltes ocasions fins i tot del correu electr貌nic”.

Per a莽貌, Gabarda ha demanat al bipartit que “plantege un sistema complementari per a no excloure del proc茅s a aquells ve茂ns que no tinguen acc茅s a les noves tecnologies”. “Si es vol aconseguir la participaci贸 de tots els castellonencs en les decisions municipals cal oferir totes les vies possibles i necess脿ries per a garantir la igualtat d’oportunitats a tots els ve茂ns”, ha recalcat la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.