fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

C’s de Castelló exigeix més transparència i deixar arrere els escàndols dels últims mesos en l’Hospital Provincial

C’s de Castelló exigeix més transparència i deixar arrere els escàndols dels últims mesos en l’Hospital Provincial

La portaveu Cristina Gabarda exigeix que “s’apliquen totes les recomanacions donades per la auditoria per a canviar el model de gestió del PP”.

La portaveu de Ciutadans (C’s) en la Diputació de Castelló, Cristina Gabarda, ha declarat que “és necessari que s’apliquen totes les recomanacions donades per la auditoria i també canviar el model de gestió del PP dels últims anys per a deixar arrere els escàndols als quals tenen acostumats a tots els castellonencs en aquests mesos amb l’Hospital Provincial”. “La auditoria reflecteix que no s’han complit els terminis de la remissió de contractes ni hi ha expedients de contractació i açò impedeix un control exhaustiu de l’Hospital”, ha assenyalat Gabarda.

D’altra banda, la diputada en els Corts de C’s per Castelló, Mercedes Ventura, ha exigit que “tots els hospitals de la Comunitat Valenciana siguen transparents tant en els concursos públics com en les seues concessions” i ha declarat que a “C’s li sembla lamentable la gestió del PP en l’Hospital Provincial quant al fraccionament de factures per contractes menors”.

Finalment, Gabarda ha exigit que “els castellonencs no mereixen un hospital gestionat com si fóra un quiosquet de col·locació sinó un hospital de referència, una sanitat de qualitat i universal i no la utilització del públic com a propi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.