fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

C’s de Castell贸 exigeix m茅s transpar猫ncia i deixar arrere els esc脿ndols dels 煤ltims mesos en l’Hospital Provincial

C’s de Castell贸 exigeix m茅s transpar猫ncia i deixar arrere els esc脿ndols dels 煤ltims mesos en l’Hospital Provincial

La portaveu Cristina Gabarda exigeix que “s’apliquen totes les recomanacions donades per la auditoria per a canviar el model de gesti贸 del PP”.

La portaveu de Ciutadans (C’s) en la Diputaci贸 de Castell贸, Cristina Gabarda, ha declarat que “茅s necessari que s’apliquen totes les recomanacions donades per la auditoria i tamb茅 canviar el model de gesti贸 del PP dels 煤ltims anys per a deixar arrere els esc脿ndols als quals tenen acostumats a tots els castellonencs en aquests mesos amb l’Hospital Provincial”. “La auditoria reflecteix que no s’han complit els terminis de la remissi贸 de contractes ni hi ha expedients de contractaci贸 i a莽貌 impedeix un control exhaustiu de l’Hospital”, ha assenyalat Gabarda.

D’altra banda, la diputada en els Corts de C’s per Castell贸, Mercedes Ventura, ha exigit que “tots els hospitals de la Comunitat Valenciana siguen transparents tant en els concursos p煤blics com en les seues concessions” i ha declarat que a “C’s li sembla lamentable la gesti贸 del PP en l’Hospital Provincial quant al fraccionament de factures per contractes menors”.

Finalment, Gabarda ha exigit que “els castellonencs no mereixen un hospital gestionat com si f贸ra un quiosquet de col路locaci贸 sin贸 un hospital de refer猫ncia, una sanitat de qualitat i universal i no la utilitzaci贸 del p煤blic com a propi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.