fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

C’s de Castell贸 lamenta que les actuacions d’acad猫mies i col路legis es programen en horari lectiu en la Mostra d’Arts Esc猫niques

C’s de Castell贸 lamenta que les actuacions d’acad猫mies i col路legis es programen en horari lectiu en la Mostra d’Arts Esc猫niques

L’edil Cristina Gabarda defensa “les arts esc猫niques com a eixida professional” per貌 demana al bipartit que “respecte el compliment del curr铆culum escolar”.

La regidora de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castell贸, Cristina Gabarda, ha lamentat que “les actuacions d’escoles i acad猫mies de m煤sica i dansa s’hagen programat en horari lectiu dins de la Mostra d’Arts Esc猫niques”. “Aquestes actuacions estan protagonitzades principalment per adolescents o universitaris que han de deixar d’acudir a classe per a poder mostrar el seu talent dins de la cita organitzada pel Consistori posat que l’equip de Govern les ha programat d’11:00 a 14:00 i 17:00 a 20:00 hores, quan es podria haver repartit les seues actuacions en dues vesprades”, ha explicat l’edil.

“Si volem lluitar des de l’Ajuntament contra l’absentisme, no podem afavorir que els alumnes de les acad猫mies, escoles i col路legis deixen d’assistir a classe per a participar en aquesta iniciativa, que des de Ciutadans recolzem”, ha aclarit l’edil. En aquest sentit, Gabarda ha insistit que “茅s una bona oportunitat perqu猫 els joves castellonencs mostren el seu talent per貌 l’Executiu Local podria oferir-los la mateixa oportunitat fora de l’horari lectiu perqu猫 puguen seguir amb les classes al mateix temps que participen en la Mostra d’Arts Esc猫niques”.

“No hem de relegar les arts esc猫niques a activitats extraescolars posat que s贸n en si mateixes una eixida professional per a aquests joves, per貌 per part del bipartit s’ha de respectar tamb茅 el compliment del curr铆culum escolar si es t茅 possibilitat de fer-ho simplement ajustant la programaci贸”, ha concl貌s la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.