fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

C’s de Vila-real exigeix l’equip de Govern “celeritat i serietat” per a eliminar les goteres en el CEIP José Soriano

C’s de Vila-real exigeix l’equip de Govern “celeritat i serietat” per a eliminar les goteres en el CEIP José Soriano

El portaveu, Domingo Vicent, critica que “Conselleria i Consistori es passen la pilota uns a uns altres, mentre les queixes es multipliquen”.

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha exigit “celeritat i serietat per a eliminar les goteres del menjador del CEIP José Soriano”. “Fa solament dues setmanes el regidor de Serveis Públics anunciava 40.000 euros per a arreglar els desperfectes dels col·legis de Vila-real, però la realitat és que el descontentament en alguns centres segueix, tal com ho van fer saber al grup municipal en el Consell escolar d’aquest col·legi”, ha apuntat Vicent.

En aquesta línia, el portaveu ha criticat que “tant Conselleria com el Consistori sembla que es passen la pilota sense tenir en compte que es corre el perill que es complisca el terme dels deu anys de la garantia de la construcció del CEIP i, per tant, ja no es puga reclamar al constructor”.”Malgrat que és cert que la reforma del sostre es va escometre, no es va fer de la forma correcta i les pèrdues continuen, amb el que haurien d’haver-se depurat responsabilitats”, ha afegit l’edil.

Així, “mentre que uns en l’Administració autonòmica semblen més preocupats per atacar qüestions lingüístiques, els seus companys en l’Executiu municipal es passen els dies queixant-se pels empastres, sense admetre que aquest també ho és i exigir a Educació solucions”, ha subratllat Vicent, qui ha assegurat que “no hi ha pitjor cec que el que no vol veure, i que els menors no tenen el perquè pagar els empastres passats ni el desastre actual”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.