fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

C’s de Vila-real lamenta que la localitat no haja sigut seleccionada per als fons FEDER

C’s de Vila-real lamenta que la localitat no haja sigut seleccionada per als fons FEDER

El portaveu, Domingo Vicent, demana “autocrítica” i espera que “la situació es revertisca en la segona convocatòria”.

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha lamentat que “la localitat no haja sigut seleccionada per a la primera convocatòria d’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) per a rebre el finançament de Fons FEDER”. “L’equip de Govern ha estat venent fum durant tot aquest temps, anunciant un gran nombre de projectes que podien ser finançats amb les ajudes europees, i la pregunta que ens fem en aquests moments és clara i ara què?”, ha criticat Vicent.

En aquesta línia, l’edil s’ha mostrat “decebut” i ha apuntat que “en un concurs d’aquest tipus no obtenir els punts mínims no significa haver suspès l’examen, sinó que significa no haver contestat el que toca, en definitiva, no haver estat a l’altura”. Així mateix, el regidor ha subratllat que “després de mesos donant-nos llargues per a l’elaboració del Pla Estratègic que depenia d’un sí als Fons FEDER, la qual cosa s’ha posat de manifest és que sense un projecte de ciutat, no es pot competir en el món actual”. “Vila-real competeix diàriament per tots els recursos, públics i privats, per açò necessita saber prèviament on va, però sobretot on va en el món real i no en el país de les meravelles que cada dia ven el bipartit en la premsa”, ha incidit el portaveu.

Sobre aquest tema, Vicent ha assenyalat que “C’s donarà el seu suport a una nova convocatòria, encara que el gros de Nadal era aquest”. “Es necessita una participació total de tots els grups i també dels veïns perquè les subvencions europees deixen de ser ciència ficció i passen a ser una realitat”, ha conclòs l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.