fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

CsEnMov presenta una proposta per declarar Castell贸 municipi contra les guerres

CsEnMov presenta una proposta per declarar Castell贸 municipi contra les guerres

L’agrupaci贸 electoral ha lliurat a la resta de grups pol铆tics la proposta del col路lectiu Iaioflautas perqu猫 el pr貌xim plenari de la corporaci贸 municipal es declare contrari a les guerres.

El ple de l’Ajuntament del proper dijous 28 de Gener tindr脿 l’oportunitat de mostrar el comprom铆s pacifista de la ciutat de Castell贸. La formaci贸 assemble脿ria ha lliurat una proposta del col路lectiu social Iaioflautas per 鈥渞ecuperar l’esperit antibel路licista del clamor popular contra la guerra a l’Iraq del 2003鈥.

Tal com informa el regidor municipalista Xavi del Se帽or 鈥渉em recollit aquesta proposta per seguir donant el protagonisme a la ciutadania, concretament al teixit associatiu vinculat a la defensa dels drets humans鈥. Segons assenyala el portaveu assembleari 鈥渁questa declaraci贸 dels Iaioflautes entronca amb l’adhesi贸 a la xarxa de ciutats refugis aprovada pel plenari i a l’ingr茅s en la xarxa de ciutats educadores鈥.

El portaveu de l’agrupaci贸 ciutadana espera que la resta de grups pol铆tics se sumen a la declaraci贸 proposada. 鈥淭enim una nova oportunitat d’enviar senyals del comprom铆s d’aquesta instituci贸 amb els valors de la solidaritat. En aquests temps de conflictes b猫l路lics cal seguir fomentant la cultura de la pau鈥 ha assenyalat el regidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.