fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

CsEnMov proposa avan莽ar el pagament de la Renda Garantida de Ciutadania

CsEnMov proposa avan莽ar el pagament de la Renda Garantida de Ciutadania

Castell贸 en Moviment demana informaci贸 sobre el pagament i els retards de la Renda Garantida de Ciutadania per fer una proposici贸 de Conveni amb la Generalitat i avan莽ar el pagament d’aquesta ajuda social.

Castell贸 en Moviment ha demanat a l’Ajuntament informaci贸 sobre el nombre de beneficiaris de la Renda Garantida de Ciutadania, i con茅ixer la quantitat econ貌mica necess脿ria per a cobrir les prestacions pendents de percebre. La regidoria Paz Beltr谩n ha declarat 鈥渆n aquest moment, les ajudes tramitades directament per la Generalitat porten retard de m茅s d’un any. Fins ara 煤nicament s’han resolt casos fins a maig de 2015. Les fam铆lies necessiten el pagament sense tanta demora鈥. Per a la formaci贸 municipalista el pagament sense retards de la Renda Garantida de Ciutadania 鈥渢indria un car脿cter integrador, de reconeixements de drets fonamentals, seria una decidida aposta per afavorir-ne la integraci贸 i la normalitzaci贸 sociolaboral鈥.

La formaci贸 ciutadana t茅 l’objectiu de conveniar amb la Generalitat Valenciana el pagament de la Renda Garantida de Ciutadania. D’aquesta manera la corporaci贸 municipal podria avan莽ar el pagament d’aquesta ajuda econ貌mica. Segons assenyalen, la intenci贸 de Castell贸 en Moviment 茅s que aquest conveni beneficie a la totalitat de les sol路licituds presentades per ciutadans i ciutadanes de Castell贸, incloent-hi les presentades a partir de l’1 de gener de 2016.

La proposici贸 de l’agrupaci贸 ciutadana es basa en els convenis que ja han signat altres ajuntaments com els de la Vall D鈥橴ix贸, Almassora, Benicarl贸, Vila-Real o Xilxes. 鈥淗i ha molts ajuntaments, conscients de les car猫ncies i necessitats dels seus conciutadans, han pres ja fa temps la mesura d鈥檃ssumir plenament la responsabilitat de tramitar la Renda B脿sica com a entitat col路laboradora i el seu comprom铆s ha suposat que a data de gener de 2016 hagen pogut fer front a totes les sol路licituds de renda b脿sica de ciutadania del seu ajuntament鈥 ha assenyalat la regidora Beltr谩n.

Leave a Reply

Your email address will not be published.