fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Dimiteix el diputat del PSPV Manel Mart铆nez

Dimiteix el diputat del PSPV Manel Mart铆nez

Mart铆nez ha renunciat al seu c脿rrec en la diputaci贸 de Castell贸.

L’alcalde de La Vilavella, Manel Mart铆nez, ha presentat hui la seua dimissi贸 com a diputat provincial, despr茅s que El Mundo haja publicat fragments d’una conversa personal que va mantenir amb la regidora del PP en esta localitat, Immaculada Traver, quan no era alcalde ni diputat.

Des del grup socialista s’ha em茅s un comunicat que reprodu茂m a continuaci贸:

1. Que, malgrat ser una conversa personal i informal en el curs de les reunions normals que es realitzen entre els diferents grups abans de constituir un ajuntament, i gravada sense el consentiment de Manel Mart铆nez, entenem que algunes de les coses que all铆 es recullen no s贸n acceptables.
2. Que Manel Mart铆nez reconeix totalment el seu error i que, per a no danyar de cap manera a la instituci贸, ha posat el seu c脿rrec en la Diputaci贸 a la disposici贸 del president Jos茅 Mart铆, que ha acceptat la seua dimissi贸.
3. Que agra茂m la bona labor exercida fins ara per Manel Mart铆nez. El nostre objectiu 茅s canviar la manera en qu猫 la ciutadania veu la Diputaci贸, Mart铆nez el sap i per aix貌 ha presentat immediatament la dimissi贸, gest que li honra i que agra茂m i que posa de manifest el valor que t茅 la diputaci贸 per a tots, perqu猫 la instituci贸 i la seua labor 茅s el m茅s important.

Finalment, des del grup socialista s’ha volgut destacar que “el PSPV-PSOE sempre d贸na exemple. Sempre 茅s el primer partit a respondre i, al contrari que la resta de partits, sempre respon de manera r脿pida. Sense embuts ni dilacions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.