fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Dimiteix el diputat del PSPV Manel Martínez

Dimiteix el diputat del PSPV Manel Martínez

Martínez ha renunciat al seu càrrec en la diputació de Castelló.

L’alcalde de La Vilavella, Manel Martínez, ha presentat hui la seua dimissió com a diputat provincial, després que El Mundo haja publicat fragments d’una conversa personal que va mantenir amb la regidora del PP en esta localitat, Immaculada Traver, quan no era alcalde ni diputat.

Des del grup socialista s’ha emés un comunicat que reproduïm a continuació:

1. Que, malgrat ser una conversa personal i informal en el curs de les reunions normals que es realitzen entre els diferents grups abans de constituir un ajuntament, i gravada sense el consentiment de Manel Martínez, entenem que algunes de les coses que allí es recullen no són acceptables.
2. Que Manel Martínez reconeix totalment el seu error i que, per a no danyar de cap manera a la institució, ha posat el seu càrrec en la Diputació a la disposició del president José Martí, que ha acceptat la seua dimissió.
3. Que agraïm la bona labor exercida fins ara per Manel Martínez. El nostre objectiu és canviar la manera en què la ciutadania veu la Diputació, Martínez el sap i per això ha presentat immediatament la dimissió, gest que li honra i que agraïm i que posa de manifest el valor que té la diputació per a tots, perquè la institució i la seua labor és el més important.

Finalment, des del grup socialista s’ha volgut destacar que “el PSPV-PSOE sempre dóna exemple. Sempre és el primer partit a respondre i, al contrari que la resta de partits, sempre respon de manera ràpida. Sense embuts ni dilacions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.