fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Domingo Vicent: “El Govern de Vila-real s’escuda en l’herència rebuda per a justificar la irresponsable pujada de l’IBI”

Domingo Vicent: “El Govern de Vila-real s’escuda en l’herència rebuda per a justificar la irresponsable pujada de l’IBI”

El portaveu de C’s, critica que “el bipartit viu d’anuncis, però li falta realitat i gestió”.

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha manifestat que “el Govern local s’escuda en l’herència rebuda per a justificar la irresponsable pujada de l’IBI en un 10 per cent”. “Açò és un colp més a unes butxaques ja molt colpejades que veuen com tant el Govern en funcions, com més recentment l’Executiu autonòmic i el municipal tiren mà dels diners que tant els costa de guanyar”, ha incidit Vicent.

“En el ple del dilluns, amb l’aprovació de la pujada de la contribució, es culminarà l’obra de teatre que ve duent a terme l’Executiu local, un Executiu que viu d’anuncis, però al que li falta realitat i gestió”, ha criticat el portaveu.

Sobre aquest tema, l’edil ha ironitzat amb que “a Vila-real, tan prompte escoltem l’excusa de les sentències urbanístiques, com que gràcies a una auditoria de 2011 ja es coneixien els riscos i el bipartit tenia estimades les quantitats de les fallades”. “En C’s considerem que l’equip de Govern fa bé a recordar la nefasta gestió passada, però els exigim més autocrítica”, ha aclarit el portaveu. Per açò, el regidor ha reclamat que “abandonen els laments i les excuses, però que, sobretot, deixen de presentar cada sentència com una sorpresa perquè després de cinc anys en l’Ajuntament no els creu ningú”.

Finalment, Vicent ha subratllat que “haver de pujar la contribució un 10 per cent demostra que no es va prendre amb la suficient serietat el problema i que tampoc es va planificar correctament la manera d’afrontar-ho”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.