fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Educaci贸 ofereix activitats extraescolars al migdia per a frenar l’absentisme escolar

Educaci贸 ofereix activitats extraescolars al migdia per a frenar l’absentisme escolar

El “Guitarrista T脿rrega” 茅s el primer col路legi en el qual s’engega la iniciativa per a assegurar que els xiquets acudisquen a classe a la vesprada.

La Regidoria d’Educaci贸, amb Enric Porcar al capdavant, ha impulsat recentment una nova iniciativa que t茅 l’objectiu de col路laborar per a minimitzar i combatre l’absentisme escolar en la ciutat de Castell贸.

Aix铆, Porcar ha aconseguit implicar a dos clubs esportius de la ciutat, com s贸n l’equip de futbol sala ‘Castell贸 Futbol Sala’ i al de b脿squet ‘Nou B脿squet Femen铆 Castell贸’, perqu猫 en les hores del migdia, els alumnes puguen gaudir d’activitats esportives.

Segons el regidor, “detect脿rem que un dels majors problemes que causaven l’absentisme escolar era el fet que molts xiquets que al migdia anaven a la seua casa a dinar, ja no tornaven al col路legi a les vesprades. Amb aquesta iniciativa, oferint-los activitats esportives com a futbol o b脿squet durant aqueixes hores, els alumnes es queden en el col路legi i ens assegurem que a la vesprada tamb茅 estan atenent a les classes”.

El primer col路legi en el qual s’ha engegat la iniciativa ha sigut el Guitarrista T脿rrega, situat en el Grup Perpetu Socors, i que a m茅s 茅s un dels centres CAES de la capital de la Plana i un dels que m茅s pateix la problem脿tica de l’absentisme escolar.

El regidor ha recordat que Castell贸 s’ha adherit a l’Associaci贸 de Ciutats Educadores (AICE) perqu猫 la “educaci贸 茅s un assumpte en el qual s’han d’implicar tots els agents socials, no solament escoles, instituts o universitats, tamb茅 clubs, entitats esportives, associacions culturals o de ve茂ns, entre uns altres”.

Aquesta iniciativa demostra, una vegada m茅s, el comprom铆s de la regidoria i de l’equip de Govern Local amb els CAES de la ciutat i amb l’educaci贸 com a garantia d’un millor futur per als xiquets i xiquetes de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.