fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El congrés del PPCS aposta per la fórmula més participativa amb ‘un afiliat, un vot’

El congrés del PPCS aposta per la fórmula més participativa amb ‘un afiliat, un vot’

El Comitè Organitzador del XIV Congrés de PPCS ha mantingut avui la primera reunió de treball i ha decidit que el pròxim congrés, que se celebrarà el 3 de juny a Peníscola, siga el més participatiu de la història del PP, tancant el cercle que es va iniciar en 2015 amb el procés ‘Open PPCS’ i que va permetre triar a les bases als candidats a les alcaldies de les ciutats més congrés

Andrés Martínez, president del COC, ha explicat que “la fórmula triada és la més participativa: un militant, un vot i per a açò s’engega la maquinària del COC de tal forma que tothom puga participar de forma activa”. Tant és així que qualsevol afiliat pot optar a la presidència del Partit Popular de Castelló amb l’aportació de 50 avals.

El COC també ha decidisc crear una web específica en la qual estiga tota la informació estarà disponible i que estarà activa en els pròxims dies i enllaçada des de la web del PP de Castelló. Així mateix, es facilitarà que tots els afiliats puguen participar en el congrés i assistir de forma senzilla, a través d’un senzill formulari. A més, es facilitarà la presentació d’esmenes ja que “el PP és el partit més fort, cohesionat, exemplar i un referent a nivell nacional i així ha de seguir sent-ho”.

Tal com ha explicat el president del COC, “cualquiera que vulga optar a ser president del PPCS ha de presentar el seu pre-candidatura abans davant la Comissió Organitzadora des de les 10.00 hores del dia 17 d’abril fins a les 14.00 hores del 29 d’abril”. Abans del 3 de maig, si hi ha més d’un pre-candidat, el COC els proclamarà i s’iniciarà una campanya interna des del 4 de maig al 9 de maig.

Així mateix, les votacions per a triar als pre-candidats presentats serien en les taules situades en les seus locals entre les 18.00 i les 21.00 hores del dijous 11 de maig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.