fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El congrés del PPCV es realitzarà pel mètode d'”un militant, un vot”

El congrés del PPCV es realitzarà pel mètode d'”un militant, un vot”

La coordinadora general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Eva Ortiz, ha destacat que el PPCV “serà la primera organització territorial del PP en la qual els afiliats triaran al seu president”.

El XIV Congrés Regional del Partit Popular tindrà lloc els dies 1 i 2 d’abril en el Palau de Congressos de València i tots els afiliats del partit que ho desitgen podran ser compromissaris “complim el propòsit que cercàvem i el pròxim president del PPCV serà triat pels afiliats i en les seus de tots els pobles i ciutats” ha dit Ortiz.

Els afiliats que vulguen participar en el procés d’elecció del president del partit hauran d’emplenar un formulari que estarà disponible en la pàgina web www.ppcv.com a partir de matí i fins al dia 28 de febrer a les 20 hores, així com estar al corrent en el pagament de la quota com a militant.

El termini de presentació de precandidatures s’obrirà a les 10 hores del 20 de febrer i es tancarà a les 14 hores del 28 del mateix mes. Els candidats hauran d’estar al corrent en el pagament de la quota, tenir una antiguitat mínima de dotze mesos com a militants i el suport d’almenys 90 afiliats sense que un mateix afiliat puga donar suport a més d’un candidat. La proclamació dels precandidats es farà abans de les 20 hores del 2 de març.

En el cas que es proclamen dos o més precandidatures, la campanya electora començarà a les 00 hores del dia 4 de març i acabarà a les 24 hores de l’11 de març.

D’esta manera, la votació i proclamació de candidats al Congrés serà el dilluns 13 de març, des de les 18 a les 21 hores, en les seus del PP dels municipis on s’hagen inscrit militants.

Per a ser proclamat candidat a la presidència del partit en el Congrés es requereix obtenir almenys el 10% del total de vots vàlids emesos pels militants-compromissaris. Si un precandidat obté més del 50% dels vots vàlids emesos pels afiliats, haguera aconseguit una diferència superior a 15 punts sobre la resta de precandidats i haguera sigut el més votat en la meitat de les circumscripcions (dues províncies), serà proclamat candidat únic davant el Congrés.

Leave a Reply

Your email address will not be published.