fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Consell de Participaci贸 Ciutadana crea dos grups de treball sobre reglaments i urbanisme

El Consell de Participaci贸 Ciutadana crea dos grups de treball sobre reglaments i urbanisme

Els grups proposaran, entre altres, criteris per a elaborar el reglament de cessi贸 de locals o les bases de les subvencions.

La regidora de Participaci贸 Ciutadana, Ali Brancal, ha informat que, durant la celebraci贸 en la vesprada d’ahir de l’煤ltim Consell Municipal de Participaci贸 Ciutadana, es va decidir la creaci贸 de dos nous grups de treball que versaran sobre Ordenances, Reglaments, Fiscalitat i Transpar猫ncia el primer i Territori, Mobilitat i Habitatge el segon.

Aquests dos nous grups de treball van ser triats, tant en nombre com en contingut i nom dels mateixos, despr茅s de sotmetre’s a votaci贸 del Ple del Consell. A m茅s, la presidenta del Consell, la regidora Ali Brancal, va sol路licitar l’elecci贸 de voluntaris que volgueren formar part de cadascuna d’aquestes comissions de treball. Una 脿mplia majoria va votar per la creaci贸 de tots dos grups operatius.

La regidora de Participaci贸 ha mostrat la seua satisfacci贸 perqu猫 aquestes comissions de treball “seran una eina de suport a l’hora de prendre decisions sobre temes tan importants com els reglaments i ordenances municipals, la transpar猫ncia, l’urbanisme o l’habitatge”.

Brancal ha avan莽at que algunes de les primeres encomanes realitzades als nous grups de treball ser脿 la de “proposar criteris per a elaborar l’esborrany del Reglament de Funcionament del Consell Municipal de Participaci贸 Ciutadana”. Tamb茅 se’ls ha proposat estudiar les futures bases de les subvencions de Participaci贸 Ciutadana, l’ordenan莽a reguladora de cessi贸 de locals i el futur reglament de Pressupostos Participatius.

A m茅s, durant la celebraci贸 del Consell, la regidora va destacar “la gran participaci贸 i l’inter茅s mostrat per tots aquells que van intervenir en el proc茅s de Pressupostos Participatius, que s’ha dut a terme de manera r脿pida i sense moltes complicacions”.

Finalment, Brancal tamb茅 va explicar al Ple del Consell les l铆nies b脿siques del pressupost de l’Ajuntament de Castell贸 de 2016 en mat猫ria de Participaci贸 Ciutadana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.