fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El delegat territorial de la Presidència de la Generalitat Valenciana a Castelló visita Vinaròs

El delegat territorial de la Presidència de la Generalitat Valenciana a Castelló visita Vinaròs

El Pla Confiança, la propera construcció del col·legi Jaume I i el projecte d’un segon Centre de Salut han sigut alguns dels temes plantejats durant aquesta trobada.

L’alcalde Enric Pla, juntament amb el primer tinent d’alcalde Guillem Alsina i el regidor de Cultura, Marc Albella, han rebut aquest dijous a l’Ajuntament de Vinaròs al nou delegat territorial de la Presidència de la Generalitat Valenciana a Castelló, Adolf Sanmartín, qui també és alcalde de Cervera.

Sanmartín, acompanyat per l’assessora del Consell i alcaldessa de Sant Mateu, Ana Besalduch, s’ha reunit amb les autoritats locals per conèixer de primera mà les inquietuds i propostes municipals que tenen a veure amb la Generalitat, per tal d’ajudar a canalitzar aquestes gestions a nivell autonòmic.

“El delegat, que fa poques setmanes va ser confirmat en el càrrec, ha arribat a Vinaròs dins d’una sèrie de visites que està realitzant per diferents pobles i ciutats de la província, i agraïm la seua predisposició a escoltar i traslladar les nostres demandes”, ha indicat l’alcalde Pla.

Els temes principals abordats durant aquesta trobada, segons ha puntualitzat, han estat la pròxima construcció del col·legi Jaume I, la modificació pendent del Pla Confiança, el projecte d’un segon Centre de Salut a la localitat i la situació en què es troba el Port de Vinaròs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.