fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Municipal Popular critica que “els projectes estavella del bipartit en matèria d’ocupació segueixen sense arrancar”

El Grup Municipal Popular critica que “els projectes estavella del bipartit en matèria d’ocupació segueixen sense arrancar”

Segons l’informe d’execució pressupostària relatiu al primer trimestre de l’any “el suport als emprenedors i el Pacte local per l’ocupació segueixen sense activitat”.

Després d’accedir a l’informe d’execució pressupostària corresponent al primer trimestre de 2016, els regidors del Grup Municipal Popular han criticat avui que “el bipartit només està activant els programes que venien d’anys anteriors com el Salari Jove, el Taller d’ocupació, els cursos per a aturats o el Pla d’Ocupació Conjunta”.

L’edil popular, Carlos Feliu, assegura que “per contra, els projectes estavella pressupostats en més de 750.000 euros segueixen sense estar activats”. Així, durant els 3 primers mesos de l’any “no han gastat ni un euro dels 314.600 pressupostats per als anomenats Jornals de Vila ni dels 100.000 euros per al foment de l’economia social i cooperativa”, alguna cosa que segons el parer de l’edil popular “és més que preocupant atenent a les elevades xifres d’atur que encara suporta la ciutat de Castelló”.

I és que en aquests moments encara hi ha 16.789 persones a Castelló demandants d’ocupació segons les dades de l’atur registrat corresponents al passat mes d’abril.

En aquest sentit, Feliu reconeix que “l’elaboració del Pla Estratègic d’Ocupació és un pas avance però cal implementar-ho, ja que si el que està pressupostat costa tant engegar-ho, tots els projectes dependents de subvencions d’altres entitats encara tardaran més a arribar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.