fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Grup Municipal Popular critica que “els projectes estavella del bipartit en mat猫ria d’ocupaci贸 segueixen sense arrancar”

El Grup Municipal Popular critica que “els projectes estavella del bipartit en mat猫ria d’ocupaci贸 segueixen sense arrancar”

Segons l’informe d’execuci贸 pressupost脿ria relatiu al primer trimestre de l’any “el suport als emprenedors i el Pacte local per l’ocupaci贸 segueixen sense activitat”.

Despr茅s d’accedir a l’informe d’execuci贸 pressupost脿ria corresponent al primer trimestre de 2016, els regidors del Grup Municipal Popular han criticat avui que “el bipartit nom茅s est脿 activant els programes que venien d’anys anteriors com el Salari Jove, el Taller d’ocupaci贸, els cursos per a aturats o el Pla d’Ocupaci贸 Conjunta”.

L’edil popular, Carlos Feliu, assegura que “per contra, els projectes estavella pressupostats en m茅s de 750.000 euros segueixen sense estar activats”. Aix铆, durant els 3 primers mesos de l’any “no han gastat ni un euro dels 314.600 pressupostats per als anomenats Jornals de Vila ni dels 100.000 euros per al foment de l’economia social i cooperativa”, alguna cosa que segons el parer de l’edil popular “茅s m茅s que preocupant atenent a les elevades xifres d’atur que encara suporta la ciutat de Castell贸”.

I 茅s que en aquests moments encara hi ha 16.789 persones a Castell贸 demandants d’ocupaci贸 segons les dades de l’atur registrat corresponents al passat mes d’abril.

En aquest sentit, Feliu reconeix que “l’elaboraci贸 del Pla Estrat猫gic d’Ocupaci贸 茅s un pas avance per貌 cal implementar-ho, ja que si el que est脿 pressupostat costa tant engegar-ho, tots els projectes dependents de subvencions d’altres entitats encara tardaran m茅s a arribar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.