fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Municipal Popular de Castelló escolta les inquietuds i demandes dels empresaris de la platja

El Grup Municipal Popular de Castelló escolta les inquietuds i demandes dels empresaris de la platja

El regidor del Grau, Vicente Guillamón, es reuneix amb els responsables de l’Associació i els manifesta el seu suport i disposició a “col·laborar en tot el que necessiten”.

El regidor del Grau del Partit Popular, Vicente Guillamón, s’ha reunit aquesta setmana amb els responsables de la recentment constituïda Associació d’empreses i Entitats Esportives Platges de Castelló amb l’objectiu de “conèixer totes les seues inquietuds i prémer les seues demandes”.

D’aquesta manera, els populars manifesten el seu suport a aquest col·lectiu “creat per a posar en valor les platges de Castelló” pel que l’edil popular ha assenyalat que “els hem manifestat tota el nostre respatler i voluntat de col·laboració en tot el que necessiten”.

I és que el regidor del Grup Municipal Popular apunta que “des del PP tenim clar que el futur de Castelló passa per potenciar el sector turístic i sens dubte les platges del Grau són un dels nostres majors atractius”.

Per aquest motiu, l’aposta del Grup Popular per atendre les demandes del col·lectiu “és absoluta”, ja que “entre tots hem de millorar aquells aspectes que, com la il·luminació o el transport, garantisquen una major afluència de turistes”. En aquest sentit, Guillamón ha conclòs que “treballarem braç a braç perquè les seues demandes siguen escoltades”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.