fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Grup Popular a Castell贸 presenta 8 esmenes a les inversions amb c脿rrec al super脿vit per valor de 2,5 milions d’euros

El Grup Popular a Castell贸 presenta 8 esmenes a les inversions amb c脿rrec al super脿vit per valor de 2,5 milions d’euros

Els populars proposen que es permuten inversions perqu猫 “ens semblen prescindibles un total de 15 dels 27 projectes que planteja el bipartit”.

El Grup Municipal Popular ha presentat un total de 8 esmenes al projecte d’inversions financerament sostenibles presentat per l’equip de govern bipartit amb c脿rrec al super脿vit de 2015. Les esmenes del PP proposen permutar inversions per valor de 2,5 milions d’euros del total de 4,6 milions que es van aprovar en aquesta primera remesa.

El regidor popular, Carlos Feliu, ha explicat que “la nostra proposta consisteix a permutar un total de 15 dels 27 projectes presentats perqu猫 considerem que aquests 15 s贸n prescindibles”. Aix铆, l’edil argumenta que “la restauraci贸 de les fa莽anes de l’Ajuntament, la compra de c脿meres intel路ligents per al control d’accessos, l’adequaci贸 de la sala de videoconfer猫ncies o l’adquisici贸 d’ordinadors, s贸n inversions que es poden posposar”.

Per contra, Feliu considera que s贸n m茅s urgents les inversions plantejades pel Grup Popular “doncs es tracta d’obres que milloren la qualitat de vida dels ciutadans de Castell贸 com la construcci贸 de la passarel路la cicle per als vianants sobre el Riu Sec, una obra necess脿ria, doncs els nens han de creuar el llit per assistir a classe per una senda perillosa”.

D’altra banda, els populars tamb茅 demanen que es constru茂sca una biblioteca en el Raval Universitari i que es duguen a terme inversions en els Horts socials urbans en el Cam铆 En Riera amb entrada pel Camin脿s o s’urbanitze l’entorn de l’Emilio Fabregat.

Aix铆 mateix, solucionar el problema de les inundacions pel barranc del Sol en Sant Agust铆n i Sant Marcos 茅s una altra de les prioritats manifestades aix铆 com adequar diverses vies p煤bliques en Benadressa, Gran Via T谩rrega Monteblanco i en els Grups Sant Lorenzo, Sant Arturo, Verge del Rosario i l’Aragonesa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.