fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Popular critica “l’autobombo que es fa Amparo Marco a costa de les famílies que ho estan passant malament”

El Grup Popular critica “l’autobombo que es fa Amparo Marco a costa de les famílies que ho estan passant malament”

Els populars denuncien que “el bipartit s’atribueix un mèrit que amb prou faenes arriba a un xicotet percentatge de les famílies en risc d’exclusió social”.

El Grup Municipal Popular ha criticat avui “l’autobombo que es fa l’alcaldessa socialista Amparo Marco a costa dels milers de famílies que ho estan passant mal perquè no arriben a fi de mes ni poden pagar la llum i l’aigua”.

El portaveu adjunt, Juan José Pérez Macián, ha explicat que “el govern bipartit assegura avui que un 15 per cent de la població no pot fer front a les seues despeses energètiques, és a dir, un total de 26.000 castellonencs que equivalen a unes 6.000 famílies, i alhora reconeix que només ha concedit ajudes a 114 famílies”.

Per aquest motiu, Pérez Macián qualifica de “greu que l’alcaldessa faça un elogi desmesurat de les ajudes concedides per a evitar corts de llum i aigua perquè encara són moltíssimes més les que no les han rebut”.

“No entenem per què el bipartit s’atribueix un mèrit que amb prou faenes arriba a un xicotet percentatge de les famílies en risc d’exclusió social. Amb el drama de milers de famílies no es juga” ha assenyalat el portaveu adjunt popular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.