fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Popular de Castelló és sorprèn en conèixer que el bipartit només destina poc més de l’1% del Pressupost de Turisme al Pla Estratègic

El Grup Popular de Castelló és sorprèn en conèixer que el bipartit només destina poc més de l’1% del Pressupost de Turisme al Pla Estratègic

Pradas “Estem a les portes del pont vacacional de desembre i la ciutat segueix sense Pla Estratègic de Turisme, porta més d’un any de retard després de descobrir-se el plagi del bipartit”.

El Grup Municipal Popular demana intensificar els esforços en turisme, ja que un any més nafra el pont vacacional de desembre i la ciutat segueix a l’espera d’un Pla Estratègic que reculli les línies d’actuació en matèria turística.

Referent a la gestió que està portant el bipartit en matèria turística, els populars van decidir abstenir-se en la votació del Pressupost del Patronat Municipal de Turisme pel 2017 perquè el bipartit només preveu destinar poc més de l’1% del total del pressupost, al Pla Estratègic de Turisme.

“És sorprenent que vagin a dotar només amb 18.000 euros, és a dir un 1% del total del pressupost del Patronat de Turisme, a un document que hauria d’erigir-se com el Full de ruta en matèria de promoció turística de la ciutat, per als anys vinents”, ha manifestat la regidora popular Salomé Pradas.

I afegeix: “Ens sembla vergonyós, si a més tenim en compte que el Pla Estratègic de Turisme porta més d’un any de retard a causa del plagi que el Grup Municipal Popular va descobrir i va denunciar durant la seva elaboració”.

“Només esperem que una vegada elaborat aquest Pla no es converteixi en un element propagandístic del bipartit, ja que la seva finalitat és la de servir d’eina clau per a la promoció de la ciutat de Castelló”.

Cal recordar que el Pla Estratègic de Turisme és el document que ha de marcar les línies a seguir en matèria de política turística i ha de preveure les actuacions a ser prioritàriament finançades amb el pressupost del Patronat de Turisme.

D’altra banda, els populars no comparteixen que en aquest pressupost anual, dedicat a accions turístiques, es destini més diners a actes culturals i esportius que a la mateixa promoció turística, “i és que com ja hem denunciat en alguna ocasió, allò que no aconsegueix a pagar-se amb el pressupost de Cultura o Esports s’acaba pagant amb els diners reservats a Turisme”, argumenta Pradas.

I afegeix: “Una vegada exposats els motius de la nostra abstenció, pensem que el bipartit abandona i maltracta amb aquest pressupost a un sector clau en l’economia de la nostra ciutat com és el Turisme”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.