fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Grup Popular de Castell贸 porta al Ple el suport al xicotet comer莽

El Grup Popular de Castell贸 porta al Ple el suport al xicotet comer莽

Carrasco (PP): “Proposem donar facilitats d’aparcament que fomenten les compres en el centre de la ciutat. 脡s necessari engegar un pla d’actuaci贸 en p脿rquings p煤blics que arreplegue les peticions del sector comercial”.

El Grup Municipal Popular en l’Ajuntament de Castell贸 portar脿 al Ple del dijous una proposici贸 en mat猫ria de suport al xicotet comer莽 -que advoca per donar facilitats d’acc茅s, gratu茂tat, descomptes, reducci贸 de tarifes i incentius en els p脿rquings p煤blics als potencials clients-, amb l’objectiu de fomentar les compres en el centre de la ciutat.

Una iniciativa que se sumisca a altres puntuals que puga fer el xicotet comer莽, com els descomptes de l’imminent Black Friday o la pr貌xima campanya de compres nadalenques, on el centre tornar脿 a concentrar a multitud de potencials consumidors.

D’aquesta manera, els populars insten a l’貌rgan municipal competent a dissenyar i engegar un pla d’actuaci贸 en p脿rquings p煤blics que arreplegue les peticions del sector comercial, reduint els costos d’aparcament associats a l’adquisici贸 de productes i serveis dels xicotets comer莽os.

La portaveu popular, Bego帽a Carrasco, ha manifestat: “Proposem que a l’hora de negociar els nous plecs de les concessions de p脿rquings p煤blics, aquests arrepleguen descomptes o tarifes especials que beneficien als qui compren en el xicotet comer莽 i que es garantisca l’impuls de les reformes necess脿ries per a millorar l’accessibilitat i la modernitzaci贸 d’aquests p脿rquings”.

Actualment, s贸n els mateixos comerciants els que compren tiquets a un preu de 0,60 euros per a despr茅s regalar-los entre els seus clients. No obstant aix貌, els populars consideren que aquests descomptes haurien de proporcionar-se des dels mateixos p脿rquings, pr猫via negociaci贸 i acord amb el govern local.

“Actuar sobre l’accessibilitat de potencials clients a l’espai comercial de la ciutat, millorant l’acc茅s a l’aparcament 茅s fonamental perqu猫 l’augment de la confian莽a dels consumidors es tradu茂sca en un augment de vendes del xicotet comer莽 de Castell贸 durant tot l’any”.

Els populars recorden que el teixit comercial de la ciutat integra al voltant de 2.000 comer莽os que generen anualment un impacte econ貌mic de 800 milions d’euros i 6.000 llocs de treball directes.

Al llarg de l’anterior mandat, m茅s d’1 mili贸 d’euros del pressupost municipal van ser destinats directament a donar suport a aquest sector a trav茅s de la dinamitzaci贸 i l’escolta activa pr猫via a la presa de decisions que afecten de forma directa o indirecta al comer莽.

Aix铆 mateix, al llarg del passat mandat tamb茅 es van engegar diferents acords amb p脿rquings de la ciutat per a facilitar l’estacionament en diferents districtes, conscients de la import脿ncia de garantir el millor acc茅s possible a les zones comercials de la ciutat per a posicionar el comer莽 i millorar la seua competitivitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.