fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Popular denuncia la proliferació de mosquits en el Segon Molí moldre pel mal estat de la séquia

El Grup Popular denuncia la proliferació de mosquits en el Segon Molí moldre pel mal estat de la séquia

L’edil popular, Salomé Pradas, es fa ressò del malestar veïnal per a denunciar una situació que es produeix des de fa mesos.

El Grup Municipal Popular ha rebut queixes veïnals respecte a l’estat en el qual es troba la séquia que discorre pel Segon Molí moldre, que troba descoberta en la part posterior, i durant la major part de l’any no circula aigua pel que sempre hi ha aigua estancada.

Després de diversos mesos de denúncies veïnals pel mal estat de la séquia, l’Ajuntament segueix sense donar una resposta a aquesta problemàtica, a pesar que els veïns han denunciat el problema en reiterades ocasions davant el consistori.

“Ni la regidora de salut Pública, ni el regidor del districte ni l’alcaldessa, als qui s’han dirigit les queixes, han posat mitjans per a solucionar aquest problema”, denúncia Pradas.

Els veïns informen que l’aigua estancada en la séquia no solament genera males olors, sinó que també està ocasionant l’augment de la presència de mosquits, paneroles i rates.

Flama especialment l’atenció aquesta deixadesa, tenint en compte que, després de mesos de redacció i exposició pública, en el passat ple municipal es va aprovar l’ordenança per a la prevenció de mosquits, que entre altres mesures obliga als veïns de Castelló de la Plana a mantenir en condicions de salubritat les aigües estancades per a evitar l’augment de la població de mosquits. En aquest cas, l’espai en qüestió és precisament propietat municipal, per la qual cosa Pradas demana “que l’equip de govern de l’Ajuntament done exemple i complisca amb l’Ordenança, perquè si és bona per a aplicar-se als veïns, més ho ha de ser per a aplicar-se al mateix Ajuntament”.

Així, dilluns que ve el Grup Municipal Popular exposarà aquesta problemàtica en la comissió d’estudi de Drets i Serveis, traslladant una vegada més a l’equip de govern el malestar veïnal. “És imprescindible que l’Ajuntament prenga mesurades com més prompte millor perquè la situació s’està agreujant amb la calor” sol·licita Pradas, que afig que “l’equip de govern està fent oïdes sordes a les peticions veïnals, permetent amb la seua inacció una situació d’insalubritat que afecta de manera directa a la qualitat de vida dels veïns de la zona”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.