fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Grup Popular denuncia “les retallades i la gesti贸 inefica莽 de la Conselleria de Sanitat a Castell贸”

El Grup Popular denuncia “les retallades i la gesti贸 inefica莽 de la Conselleria de Sanitat a Castell贸”

Els populars critiquen “els problemes en diversos Centres de Salut i el ninguneo del Consell per voler desmantellar serveis necessaris”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Bego帽a Carrasco, i el portaveu adjunt, Juan Jos茅 P茅rez Maci谩n, han denunciat avui que “el que l’esquerra crida reorganitzaci贸 i reestructuraci贸 no 茅s m茅s que retallades i mala gesti贸 de la Conselleria de Sanitat a Castell贸”.

Aix铆, els populars han fet al路lusi贸 al “munt de problemes acumulats en els 煤ltims mesos en la ciutat tals com el demorar sense explicaci贸 el projecte del Centre de salut del Raval Universitari o el malestar dels usuaris dels Centres de Salut de Palleters, Rafalafena i Fernando el Cat貌lic pel canvi de metges i el retard en la citaci贸 per a realitzar determinades proves m猫diques”.

En aquest sentit, Bego帽a Carrasco ha fet refer猫ncia al cas d’un pacient que “ha estat 2 setmanes esperant al fet que li donaren cita per a fer-se una ecografia perqu猫 el metge es va jubilar i no tenen substitut” i afig que “a a莽貌 se li crida nul路la planificaci贸 i gesti贸 inefica莽”.

Els populars tamb茅 han fet al路lusi贸 als problemes ocasionats pel tancament de la unitat multisensorial d’atenci贸 als xiquets amb dany cerebral de la Fundaci贸 Borja S谩nchez i a la intenci贸 de desmantellar el Centre d’Informaci贸 i Coordinaci贸 d’Urg猫ncies de l’Hospital de la Magdalena.

“Els castellonencs no tenim per qu猫 patir aquests greuges i per a莽貌 tant els regidors com els diputats auton貌mics i els diputats provincials del PP hem presentat una bateria d’iniciatives instant a la Conselleria a remeiar aquesta situaci贸”.

I 茅s que la portaveu popular insisteix que “la salut 茅s el m茅s important i la nostra labor com a oposici贸 consisteix a exercir la funci贸 de control al govern i aix铆 ho anem a seguir fent”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.