fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Popular exigeix a l’alcaldessa explicacions sobre què passarà amb Festes després de la dimissió de la gerent i el forat econòmic

El Grup Popular exigeix a l’alcaldessa explicacions sobre què passarà amb Festes després de la dimissió de la gerent i el forat econòmic

Carrasco: “L’alcaldessa és la màxima responsable de la incompetència, del desfasament econòmic i de la maniobra per a polititzar les Festes”.

En les últimes comissions informatives abans de setembre que se celebren aquest dilluns 1 d’agost, en l’ordre del qual del dia s’arreplega la dimissió de la gerent de Festes, el Grup Municipal Popular exigirà a l’alcaldessa explicacions sobre què passarà amb el Patronat de Festes.

“A la dimissió de la gerent se suma el sainet mediàtic que l’alcaldessa està fomentant entorn de les festes i el forat econòmic de 260.000 euros del que ella és la màxima responsable” afirma la portaveu popular, Begoña Carrasco.

Davant aquesta greu situació, el Grup Municipal Popular exigirà respostes i responsabilitats, com ja fera en el passat ple, en el qual l’alcaldessa va assegurar que l’ajuntament assumiria el desfasament econòmic. “Evidentment que ho haurà d’assumir l’ajuntament, però volem saber de quina partida pressupostària es restarà tal quantitat” apunta Carrasco, que afig que “també volem saber amb quins mitjans personals explicarà el Patronat per a tirar avant les Festes i quin serà la seua organització d’ara endavant”.

Els populars consideren que a tots aquests despropòsits se suma a més un nou episodi judicial que inhabilita políticament a la regidora que la mateixa alcaldessa ha designat per a seguir al capdavant de Festes. En aquest sentit, després de conéixer el contingut de la sentència en la qual una jutge absol al president de la Junta de Festes d’un delicte d’amenaces, el Grup Municipal Popular ha assenyalat a més que “aquest episodi judicial és la gota que satisfà el got de la incompetència de Sara Usó”.

La regidora socialista de Festes va actuar com a testimoni però, segons la sentència, les seues manifestacions “manquen de rellevància acreditativa (…) no es pot descartar l’existència de motius espuris en la Sra. Usó, ja que existeixen nombrosos elements públics i notoris d’enemistat manifesta de la mateixa cap al denunciat”.

El Partit Popular considera “molt greu” que “una jutge haja invalidat el testimoniatge d’una regidora i que haja reconegut provada l’enemistat entre Usó i el president de la Junta”, la qual cosa segons el parer de Carrasco “desautoritza a Sara Usó per a seguir exercint les competències en Festes”.

Els populars critiquen que l’equip de govern “haja convertit les festes en un autèntic serial per capítols, en el qual han llançat acusacions de forma temerària sobre la Junta de Festes”. “Una Junta triada democràticament en Assemblea, composta per homes i dones que han fet possible amb poc temps una gran Magdalena de forma desinteressada, voluntària i altruista”.

Carrasco considera que “l’alcaldessa socialista és la màxima responsable de tot aquest serial perquè és ella qui ha planejat tota una maniobra política per a desprestigiar a la Junta”.

En aquest sentit, Carrasco insisteix en la incompetència manifesta d’aquest govern que “es tradueix en una gestió nefasta de les festes amb un desfasament econòmic de milers d’euros i una politització sense precedents”, i conclou: “la nostra preocupació pel funcionament de Festes a partir d’ara és màxima, per la qual cosa exigim a l’alcaldessa que done respostes als castellonencs i que assumisca responsabilitats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.