fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Popular lamenta “la persecució del Consell de Puig i Oltra cap als centres d’educació concertada”

El Grup Popular lamenta “la persecució del Consell de Puig i Oltra cap als centres d’educació concertada”

Els populars recolzen la campanya en defensa de la concertada “igual que defensem l’educació pública perquè són models complementaris”.

El Grup Municipal Popular lamenta “la persecució del Consell del socialista Ximo Puig i la nacionalista Mónica Oltra cap als centres d’educació concertada de Castelló”.

Els populars es fan ressò així de les crítiques abocades ahir pels representants de l’escola concertada a Castelló “els qui van reclamar més recursos i l’equiparació de finançament de l’escola pública i la concertada”.

I és que la portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, assenyala que “els populars recolzem la campanya en defensa de l’educació concertada igual que defensem l’aposta per una educació pública de qualitat perquè tots dos models són complementaris”.

Carrasco ha recordat que en el Ple passat presentem una Declaració Institucional en la qual instàvem a la Generalitat “al fet que garantira la llibertat i el dret a decidir dels pares i mares l’educació dels seus fills”. Una iniciativa que va ser rebutjada pel bipartit.

Per als populars “les famílies tenen el dret de poder triar que educació volen para els seus fills i l’administració ha de garantir aqueix dret sense obligar-los a un plantejament únic, respectant la seua llibertat d’elecció, ja que és perfectament compatible l’ensenyament concertat amb el model d’ensenyament públic”.

Finalment, Carrasco insisteix que nombrosos col·lectius, famílies i centres educatius “estan posant de manifest la seua preocupació per la política educativa de Compromís i PSPV pel que el rebuig és majúscul”. De fet, des del Grup Municipal Popular asseguren que “enguany moltes famílies no van a poder portar als seus fills al col·legi desitjat així que exigim que es garantisca el dret dels pares a triar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.