fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Grup Popular pregunta al bipartit per la problem脿tica de “els habitatges ocupats de Gran Via”

El Grup Popular pregunta al bipartit per la problem脿tica de “els habitatges ocupats de Gran Via”

Els populars recorden que “ha passat quasi un mes i no sabem qu猫 est脿 fent l’Ajuntament per a arreglar aquesta situaci贸 dram脿tica”.

El Grup Municipal Popular preguntar脿 dilluns que ve en la Comissi贸 de Drets i Serveis per la problem脿tica de les 5 fam铆lies que “el passat 27 de desembre van ocupar il路legalment un bloc de cases del carrer Gran Via”.

Els populars recorden que “ha passat ja quasi un mes i desconeixem qu猫 est脿 fent i quin ha fet l’Ajuntament per a tractar d’arreglar aquesta situaci贸”. En aquest sentit, la portaveu popular, Bego帽a Carrasco, assenyala que “l貌gicament no podem estar d’acord amb les ocupacions d’habitatges de propietat privada per貌 exigim a l’Ajuntament que treballe per a oferir solucions”.

Carrasco ha criticat a l’alcaldessa socialista, Amparo Marco, per “haver enganyat als ciutadans en campanya electoral amb promeses que 茅s incapa莽 de complir”, ja que “han passat 8 mesos des de la seua presa de possessi贸 i sembla haver oblidat que les actuacions d’emerg猫ncia social han de ser priorit脿ries”.

La portaveu dels populars ha continuat dient que “som conscients que una q眉esti贸 il路legal no 茅s compet猫ncia de l’Ajuntament per貌 s铆 que 茅s la seua obligaci贸 posar a la disposici贸 de les persones sense recursos totes les eines de les quals disposa en l’脿rea de Serveis Socials per a atendre’ls”.

Aix铆 mateix, els regidors del PP preguntaran per la situaci贸 dels habitatges de propietat municipal i per la llista d’espera de fam铆lies amb escassos recursos. “Ens consta que encara existeixen fam铆lies a Castell贸 que viuen la dram脿tica situaci贸 d’estar esperant un desnonament” pel que Carrasco ha criticat “el triomfalisme de l’alcaldessa socialista per assegurar durant el passat mes de setembre que el cercle dels desnonaments s’havia tancat en la capital”.

“Ni s’ha tancat el cercle ni s’ha solucionat gens. 脡s m茅s, es va crear una taula de treball en la qual sol路licitem estar i nom茅s se’ns ha convocat una vegada per ventura des del govern no veuen els casos d’emerg猫ncia social que veien des de l’oposici贸?”, ha concl貌s la portaveu del Grup Popular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.