fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Popular pregunta al bipartit per la problemàtica de “els habitatges ocupats de Gran Via”

El Grup Popular pregunta al bipartit per la problemàtica de “els habitatges ocupats de Gran Via”

Els populars recorden que “ha passat quasi un mes i no sabem què està fent l’Ajuntament per a arreglar aquesta situació dramàtica”.

El Grup Municipal Popular preguntarà dilluns que ve en la Comissió de Drets i Serveis per la problemàtica de les 5 famílies que “el passat 27 de desembre van ocupar il·legalment un bloc de cases del carrer Gran Via”.

Els populars recorden que “ha passat ja quasi un mes i desconeixem què està fent i quin ha fet l’Ajuntament per a tractar d’arreglar aquesta situació”. En aquest sentit, la portaveu popular, Begoña Carrasco, assenyala que “lògicament no podem estar d’acord amb les ocupacions d’habitatges de propietat privada però exigim a l’Ajuntament que treballe per a oferir solucions”.

Carrasco ha criticat a l’alcaldessa socialista, Amparo Marco, per “haver enganyat als ciutadans en campanya electoral amb promeses que és incapaç de complir”, ja que “han passat 8 mesos des de la seua presa de possessió i sembla haver oblidat que les actuacions d’emergència social han de ser prioritàries”.

La portaveu dels populars ha continuat dient que “som conscients que una qüestió il·legal no és competència de l’Ajuntament però sí que és la seua obligació posar a la disposició de les persones sense recursos totes les eines de les quals disposa en l’àrea de Serveis Socials per a atendre’ls”.

Així mateix, els regidors del PP preguntaran per la situació dels habitatges de propietat municipal i per la llista d’espera de famílies amb escassos recursos. “Ens consta que encara existeixen famílies a Castelló que viuen la dramàtica situació d’estar esperant un desnonament” pel que Carrasco ha criticat “el triomfalisme de l’alcaldessa socialista per assegurar durant el passat mes de setembre que el cercle dels desnonaments s’havia tancat en la capital”.

“Ni s’ha tancat el cercle ni s’ha solucionat gens. És més, es va crear una taula de treball en la qual sol·licitem estar i només se’ns ha convocat una vegada per ventura des del govern no veuen els casos d’emergència social que veien des de l’oposició?”, ha conclòs la portaveu del Grup Popular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.