fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Grup Popular pregunta al bipartit “quan t茅 previst pagar els llibres de text a les fam铆lies”

El Grup Popular pregunta al bipartit “quan t茅 previst pagar els llibres de text a les fam铆lies”

Els populars preguntaran en Comissi贸 “els motius del nou retard de Xarxa Llibres”, ja que “la mesura va ser anunciada fa 5 mesos i encara no s’ha executat”.

El Grup Municipal Popular preguntar脿 dem脿 dilluns en Comissi贸 a l’equip de govern bipartit “quan t茅 previst pagar les ajudes per als llibres de text a les fam铆lies castellonenques dins del programa Xarxa Llibres”.

La portaveu popular, Bego帽a Carrasco, ha manifestat que “volem con茅ixer els motius d’aquest nou retard perqu猫 no oblidem que aquestes ajudes van ser anunciades fa 5 mesos i encara avui ning煤 en la ciutat de Castell贸 ha rebut un nom茅s c猫ntim per aquest concepte quan en altres municipis ja s’ha anunciat que es pagaran aquest mes de gener”. Carrasco ha assenyalat que “des del PP sempre hem estat a favor d’aquesta mesura,聽ja que l’hav铆em engegat en anys anteriors des del Consell per貌 critiquem la improvisaci贸 amb la qual es va anunciar i la manera en qu猫 s’est脿 gestionant”.

Aix铆, la portaveu popular recorda que “tant el secretari municipal com l’interventor van informar desfavorablement a trav茅s d’un document en el qual assenyalen nombroses objeccions a l’engegada d’aquesta iniciativa”.

“Les fam铆lies de Castell贸 no s’expliquen per qu猫 s’est脿 tardant tant, ja que la documentaci贸 va ser presentada abans de Nadal i l’Ajuntament ja ha disposat la partida econ貌mica necess脿ria per a fer front a les ajudes” ha concl貌s la portaveu del principal grup de l’oposici贸, Bego帽a Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.