fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Popular pregunta al bipartit “quan té previst pagar els llibres de text a les famílies”

El Grup Popular pregunta al bipartit “quan té previst pagar els llibres de text a les famílies”

Els populars preguntaran en Comissió “els motius del nou retard de Xarxa Llibres”, ja que “la mesura va ser anunciada fa 5 mesos i encara no s’ha executat”.

El Grup Municipal Popular preguntarà demà dilluns en Comissió a l’equip de govern bipartit “quan té previst pagar les ajudes per als llibres de text a les famílies castellonenques dins del programa Xarxa Llibres”.

La portaveu popular, Begoña Carrasco, ha manifestat que “volem conéixer els motius d’aquest nou retard perquè no oblidem que aquestes ajudes van ser anunciades fa 5 mesos i encara avui ningú en la ciutat de Castelló ha rebut un només cèntim per aquest concepte quan en altres municipis ja s’ha anunciat que es pagaran aquest mes de gener”. Carrasco ha assenyalat que “des del PP sempre hem estat a favor d’aquesta mesura, ja que l’havíem engegat en anys anteriors des del Consell però critiquem la improvisació amb la qual es va anunciar i la manera en què s’està gestionant”.

Així, la portaveu popular recorda que “tant el secretari municipal com l’interventor van informar desfavorablement a través d’un document en el qual assenyalen nombroses objeccions a l’engegada d’aquesta iniciativa”.

“Les famílies de Castelló no s’expliquen per què s’està tardant tant, ja que la documentació va ser presentada abans de Nadal i l’Ajuntament ja ha disposat la partida econòmica necessària per a fer front a les ajudes” ha conclòs la portaveu del principal grup de l’oposició, Begoña Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.