fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Popular qüestiona les mesures del bipartit per a frenar els desnonaments

El Grup Popular qüestiona les mesures del bipartit per a frenar els desnonaments

Carrasco lamenta “la situació que viuen desenes de famílies” i critica “el triomfalisme de l’alcaldessa per assegurar que el cercle dels desnonaments estava tancat”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha qüestionat avui les mesures anunciades i “suposadament adoptades” pels socis del govern municipal per a frenar els desnonaments “després de constatar que en l’últim trimestre de 2015 la xifra de llançaments derivats d’execucions hipotecàries s’ha triplicat a Castelló”.

Carrasco ha assenyalat que aquesta dada “posa de manifest la dramàtica situació que encara viuen desenes de famílies a Castelló posant-les en una situació desesperada”. Així mateix, la portaveu popular ha criticat durament “el triomfalisme de l’alcaldessa socialista per assegurar durant el passat mes de setembre que el cercle dels desnonaments s’havia tancat en la capital”.

“Lamentablement cap cercle ha sigut tancat doncs no solament es tripliquen els llançaments sinó que a més desenes de famílies segueixen esperant un habitatge social tal com s’ha posat de manifest a través dels mitjans de comunicació en aquestes últimes setmanes” segons ha assenyalat Carrasco.

Per aquest motiu, els populars exigeixen al govern d’esquerres que “acabe com més prompte millor amb la llista d’espera en la qual es troben unes 30 famílies de la capital i se’ls proporcione un habitatge digne tal com van prometre tant en campanya electoral com a través del pacte subscrit entre socialistes, nacionalistes i Castelló en Moviment Podem”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.