fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Partit Popular de Castell贸 titlla de “circ” l’espectacle que es d贸na des de l’Ajuntament amb la desvaloraci贸 de les festes

El Partit Popular de Castell贸 titlla de “circ” l’espectacle que es d贸na des de l’Ajuntament amb la desvaloraci贸 de les festes

Maci谩n: “El que ha aconseguit la llista de compareixents de Xavi del Senyor 茅s la indignaci贸 dels col路lectius festers, els qui no han rebut de bon grat aquesta invitaci贸 a declarar”.

La comissi贸 afavorida pel bipartit i Castell贸 en Moviment, presidida pel portaveu Xavi del Senyor amb el benepl脿cit de l’alcaldessa i, concretament, la llista de compareixents que aquest ha presentat segueix incomodant als col路lectius festers.

El portaveu popular adjunt, Juan Jos茅 P茅rez Maci谩n, argumenta: “Lluny d’apaivagar les aig眉es amb la seua “invitaci贸 a declarar” de manera volunt脿ria, el descontentament entre les associacions segueix latent, perqu猫 fins que es fixa una data per a donar explicacions, l’ombra del dubte ja s’ha instaurat sobre ells”.

Davant tal desfilada de noms, molts d’ells pioners d’activitats que s’han mantingut durant anys, a causa de la gran acceptaci贸 entre els castellonencs, Maci谩n lamenta que l’alcaldessa Amparo Marco haja perm茅s que ara estiguen q眉estionats davant la societat.

“El bipartit que presideix l’alcaldessa Amparo Marco ha arribat a devaluar les festes fins al punt de convertir un assumpte no menor per a la ciutat de Castell贸, en una xarlotada i un circ, que nom茅s imprimeix tints negatius a la imatge que s’est脿 donant de les festes fundacionals”.

El que han aconseguit 茅s indignaci贸 en el m贸n de la festa, menyspreant les seues col路laboracions altruistes que, any rere any, han enriquit la programaci贸 de les Festes de la Magdalena amb activitats molt esperades pels castellonencs i d’assist猫ncia multitudin脿ria.

Els populars lamenten la polititzaci贸 de les festes que ha fet el bipartit durant aquests 15 mesos en el govern. En lloc de contribuir a la seua promoci贸, han afavorit la seua desvaloraci贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.