fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Partit Popular de Castelló titlla de “circ” l’espectacle que es dóna des de l’Ajuntament amb la desvaloració de les festes

El Partit Popular de Castelló titlla de “circ” l’espectacle que es dóna des de l’Ajuntament amb la desvaloració de les festes

Macián: “El que ha aconseguit la llista de compareixents de Xavi del Senyor és la indignació dels col·lectius festers, els qui no han rebut de bon grat aquesta invitació a declarar”.

La comissió afavorida pel bipartit i Castelló en Moviment, presidida pel portaveu Xavi del Senyor amb el beneplàcit de l’alcaldessa i, concretament, la llista de compareixents que aquest ha presentat segueix incomodant als col·lectius festers.

El portaveu popular adjunt, Juan José Pérez Macián, argumenta: “Lluny d’apaivagar les aigües amb la seua “invitació a declarar” de manera voluntària, el descontentament entre les associacions segueix latent, perquè fins que es fixa una data per a donar explicacions, l’ombra del dubte ja s’ha instaurat sobre ells”.

Davant tal desfilada de noms, molts d’ells pioners d’activitats que s’han mantingut durant anys, a causa de la gran acceptació entre els castellonencs, Macián lamenta que l’alcaldessa Amparo Marco haja permés que ara estiguen qüestionats davant la societat.

“El bipartit que presideix l’alcaldessa Amparo Marco ha arribat a devaluar les festes fins al punt de convertir un assumpte no menor per a la ciutat de Castelló, en una xarlotada i un circ, que només imprimeix tints negatius a la imatge que s’està donant de les festes fundacionals”.

El que han aconseguit és indignació en el món de la festa, menyspreant les seues col·laboracions altruistes que, any rere any, han enriquit la programació de les Festes de la Magdalena amb activitats molt esperades pels castellonencs i d’assistència multitudinària.

Els populars lamenten la politització de les festes que ha fet el bipartit durant aquests 15 mesos en el govern. En lloc de contribuir a la seua promoció, han afavorit la seua desvaloració”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.