fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Patronat de Festes de Castelló acumula retards en els pagaments a proveïdors que superen els 140 dies de mitjana

El Patronat de Festes de Castelló acumula retards en els pagaments a proveïdors que superen els 140 dies de mitjana

Carrasco (PP): “L’Informe trimestral de Tresoreria trau a la llum una mostra més de la gestió caòtica del bipartit amb les festes”.

La recent publicació de l’Informe trimestral de Tresoreria del Patronat de Festes, relatiu al compliment dels terminis previstos en la Llei 15/2010, confirma que la mitjana de pagament als proveïdors és de 142,24 dies, quan en el Patronat d’Esports s’està pagant a una mitjana de 36,44 dies; en el Patronat de Turisme a 25,55 dies i, la mitjana de pagament del mateix ajuntament és de 22,65 dies.

La portaveu dels populars, Begoña Carrasco, ha manifestat:”Es tracta d’una mostra més del descontrol i el caos que regeixen una gestió nefasta de les festes, des d’una regidoria i un Patronat que no són capaços de sanejar els comptes, arrossegant un forat econòmic de 260.000 euros des de les últimes festes de la Magdalena”.

Carrasco afig: “Tot el circ mediàtic que s’ha creat amb la Comissió de Recerca, avalada per a l’alcaldessa Amparo Marco, és una manera d’amagar les vergonyes d’un bipartit, incapaç de gestionar amb la serietat i responsabilitat que esperen els castellonencs. Lluny de regularitzar la situació i sanejar els comptes segueixen havent-hi retards en el pagament de factures, amb proveïdors que sí van complir a temps amb la seua comesa i no obstant això, pateixen la incapacitat d’un govern que no compleix amb les seues responsabilitats”.

Des del Grup Municipal Popular recorden que aquesta gestió irresponsable del bipartit “l’anem arrossegant des de les últimes festes de la Magdalena, on van generar un forat econòmic de 260.000 euros, que han tractat d’anar tapant amb transferències de diners trets d’altres partides com de Xarxa Llibres”.

La indignació dels proveïdors -que acumulen factures sense pagar, de les quals ha de fer-se carregue el Patronat de Festes-, se sumisca a la d’altres col·lectius del món de la festa, “els quals adverteixen una trista devaluació de les festes, de la que l’únic responsable és el bipartit que presideix Marco. Ella com a màxima responsable ha portat a convertir un assumpte, no menor per a la ciutat de Castelló, en una xarlotada i un circ, que només imprimeix tints negatius a la imatge que s’està donant de les festes fundacionals”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.