fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Patronat de Festes de Castell贸 acumula retards en els pagaments a prove茂dors que superen els 140 dies de mitjana

El Patronat de Festes de Castell贸 acumula retards en els pagaments a prove茂dors que superen els 140 dies de mitjana

Carrasco (PP): “L’Informe trimestral de Tresoreria trau a la llum una mostra m茅s de la gesti贸 ca貌tica del bipartit amb les festes”.

La recent publicaci贸 de l’Informe trimestral de Tresoreria del Patronat de Festes, relatiu al compliment dels terminis previstos en la Llei 15/2010, confirma que la mitjana de pagament als prove茂dors 茅s de 142,24 dies, quan en el Patronat d’Esports s’est脿 pagant a una mitjana de 36,44 dies; en el Patronat de Turisme a 25,55 dies i, la mitjana de pagament del mateix ajuntament 茅s de 22,65 dies.

La portaveu dels populars, Bego帽a Carrasco, ha manifestat:”Es tracta d’una mostra m茅s del descontrol i el caos que regeixen una gesti贸 nefasta de les festes, des d’una regidoria i un Patronat que no s贸n capa莽os de sanejar els comptes, arrossegant un forat econ貌mic de 260.000 euros des de les 煤ltimes festes de la Magdalena”.

Carrasco afig: “Tot el circ medi脿tic que s’ha creat amb la Comissi贸 de Recerca, avalada per a l’alcaldessa Amparo Marco, 茅s una manera d’amagar les vergonyes d’un bipartit, incapa莽 de gestionar amb la serietat i responsabilitat que esperen els castellonencs. Lluny de regularitzar la situaci贸 i sanejar els comptes segueixen havent-hi retards en el pagament de factures, amb prove茂dors que s铆 van complir a temps amb la seua comesa i no obstant aix貌, pateixen la incapacitat d’un govern que no compleix amb les seues responsabilitats”.

Des del Grup Municipal Popular recorden que aquesta gesti贸 irresponsable del bipartit “l’anem arrossegant des de les 煤ltimes festes de la Magdalena, on van generar un forat econ貌mic de 260.000 euros, que han tractat d’anar tapant amb transfer猫ncies de diners trets d’altres partides com de Xarxa Llibres”.

La indignaci贸 dels prove茂dors -que acumulen factures sense pagar, de les quals ha de fer-se carregue el Patronat de Festes-, se sumisca a la d’altres col路lectius del m贸n de la festa, “els quals adverteixen una trista devaluaci贸 de les festes, de la que l’煤nic responsable 茅s el bipartit que presideix Marco. Ella com a m脿xima responsable ha portat a convertir un assumpte, no menor per a la ciutat de Castell贸, en una xarlotada i un circ, que nom茅s imprimeix tints negatius a la imatge que s’est脿 donant de les festes fundacionals”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.