fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Ple de l’Ajuntament de Sagunt aprova plantejar la creaci贸 d’una instituci贸 en defensa de les generacions futures

El Ple de l’Ajuntament de Sagunt aprova plantejar la creaci贸 d’una instituci贸 en defensa de les generacions futures

La moci贸, presentada pel Grup Socialista, ha sigut aprovada amb els vots a favor de PSOE, Comprom铆s, Esquerra Unida i Ciutadans, l’abstenci贸 d’Iniciativa Portenya i PP i el vot en contra de VOX.

El Ple de la Corporaci贸 Municipal ha aprovat en la sessi贸 plen脿ria celebrada hui, dijous 10 de setembre, una proposta en defensa de les generacions futures. La moci贸, presentada pel grup municipal socialista, ha comptat amb els vots a favor de PSOE, Comprom铆s, Esquerra Unida i Ciutadans, l’abstenci贸 d’Iniciativa Portenya i el PP i el vot en contra de VOX.

Concretament, la moci贸 planteja, en primer lloc, proposar a Nacions Unides, com a organisme representant dels pobles de la Terra, l’estudi de la creaci贸 de la instituci贸 de la “Defensora o Defensor de les Generacions Futures”. A m茅s, la moci贸 tamb茅 planteja esta mateixa proposta al Parlament Europeu, com a representant de la sobirania popular dels pobles d’Europa.

De la mateixa manera, proposa la creaci贸 de la instituci贸 tamb茅 al Congr茅s dels Diputats, com a representant de la sobirania popular de l’Estat, igual que a les Corts Valencianes, com a representant de la sobirania popular del poble valenci脿. El cinqu茅 punt aprovat recull comunicar a la Fundaci贸 Saba l’aprovaci贸 de les propostes citades.

La proposta afirma la necessitat d’establir nous vincles equitatius i globals de cooperaci贸 i solidaritat entre les generacions i de promoure la solidaritat entre generacions en el marc de la continu茂tat de la humanitat, amb l’afany de preservar l’entorn en benefici de les generacions futures. Per aix貌, la moci贸 reconeix que una part important de la missi贸 猫tica fonamental de les institucions p煤bliques es basa a garantir la protecci贸 de les generacions futures, objectiu principal d’esta proposta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.