fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Ple de l’Ajuntament de Xilxes aprova el programa de festes del Sant铆ssim Crist de la Jonquera

El Ple de l’Ajuntament de Xilxes aprova el programa de festes del Sant铆ssim Crist de la Jonquera

Aquesta sessi贸 tamb茅 ha donat compte de les delegacions conferides als regidors Alberto Ferrando i Jos茅 Manuel Navarro.

El Ple de l’Ajuntament de Xilxes corresponent al mes d’agost ha aprovat el programa de festes del Sant铆ssim Crist de la Jonquera, que se celebraran en el municipi del 14 al 25 de setembre, amb un pressupost de 68.500 鈧.

Aquesta sessi贸 plen脿ria tamb茅 ha donat compte de la resoluci贸 d’alcaldia sobre delegacions conferides, per la qual s’han reestructurat algunes de les 脿rees i serveis municipals amb motiu de la ren煤ncia del regidor Ezequiel Soriano i la presa de possessi贸 d’Alberto Ferrando, responsable d’Esports, Joventut, Turisme i Platges. Aquesta resoluci贸 tamb茅 ha incl貌s la modificaci贸 de les delegacions conferides al regidor Jos茅 Manuel Navarro, qui gestionar脿 els assumptes d’urbanisme.

Finalment, el plenari ha aprovat el Compte General del Pressupost de l’exercici 2015.

L’alcalde de Xilxes, Jos茅 Mart铆nez, ha explicat que 鈥渄espr茅s de setmanes de treball, hem aprovat un programa de festes adaptat a les nostres possibilitats econ貌miques que pret茅n oferir opcions per a tots els p煤blics, que conserva l’ess猫ncia de les celebracions patronals i en el qual hem incorporat algunes novetats que esperem tinguen un bon acolliment鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.