fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Ple de l’Ajuntament de Xilxes aprova el programa de festes del Santíssim Crist de la Jonquera

El Ple de l’Ajuntament de Xilxes aprova el programa de festes del Santíssim Crist de la Jonquera

Aquesta sessió també ha donat compte de les delegacions conferides als regidors Alberto Ferrando i José Manuel Navarro.

El Ple de l’Ajuntament de Xilxes corresponent al mes d’agost ha aprovat el programa de festes del Santíssim Crist de la Jonquera, que se celebraran en el municipi del 14 al 25 de setembre, amb un pressupost de 68.500 €.

Aquesta sessió plenària també ha donat compte de la resolució d’alcaldia sobre delegacions conferides, per la qual s’han reestructurat algunes de les àrees i serveis municipals amb motiu de la renúncia del regidor Ezequiel Soriano i la presa de possessió d’Alberto Ferrando, responsable d’Esports, Joventut, Turisme i Platges. Aquesta resolució també ha inclòs la modificació de les delegacions conferides al regidor José Manuel Navarro, qui gestionarà els assumptes d’urbanisme.

Finalment, el plenari ha aprovat el Compte General del Pressupost de l’exercici 2015.

L’alcalde de Xilxes, José Martínez, ha explicat que “després de setmanes de treball, hem aprovat un programa de festes adaptat a les nostres possibilitats econòmiques que pretén oferir opcions per a tots els públics, que conserva l’essència de les celebracions patronals i en el qual hem incorporat algunes novetats que esperem tinguen un bon acolliment”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.