fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Portal de Transpar猫ncia arriba als 15.000 visitants

El Portal de Transpar猫ncia arriba als 15.000 visitants

Mart铆nez: 鈥淓ns anticipem per a beneficiar als castellonencs a aplicar tot el que supose major transpar猫ncia i participaci贸鈥

El Portal de la Transpar猫ncia de la Diputaci贸 de Castell贸 (transparencia.dipcas.es) ja ha facilitat informaci贸 a m茅s de 15.000 (15.090) castellonenques des de la seua engegada el passat 29 de setembre, prop de tres mesos abans del l铆mit legal establit en mat铆, 9 de desembre, per la Llei 19/2013 de Transpar猫ncia i Bon Govern. Ser脿 llavors quan totes les Administracions p煤bliques, independentment del seu 脿mbit territorial, hi haur脿 de p煤bliques a trav茅s dels seus Portals de Transpar猫ncia la seg眉ent informaci贸: informaci贸 institucional, organitzativa i de planificaci贸; informaci贸 de rellev脿ncia jur铆dica, i informaci贸 econ貌mica, pressupost脿ria i estad铆stica.

El diputat de Transpar猫ncia, Luis Mart铆nez, ha explicat el 鈥渆xcel路lent acolliment que ha tingut aquesta eina pels castellonencs. Les xifres de tr脿fic d’煤s constaten la utilitat d’aquest recurs que centralitza en un mateix espai online tota la informaci贸 de la Diputaci贸 de forma accessible i c貌moda per als ciutadans. Ens anticipem en benefici dels castellonencs a aplicar tot el que supose m茅s transpar猫ncia i participaci贸鈥.

En aqueix sentit, Mart铆nez ha agra茂t el 鈥渢remend esfor莽 a tots els professionals de la Diputaci贸 que fan possible, no solament haver engegat el portal, sin贸 mantenir-ho actualitzat amb informaci贸 de les diferents 脿rees, distribu茂da en diferents blocs tem脿tics que faciliten molt la navegabilitat, l’acc茅s a la informaci贸 que cadascun t茅 inter茅s de con茅ixer. Com s’est脿 demostrant amb el seu 煤s, 茅s un pas fonamental en el cam铆 empr茅s pel president Moliner al capdavant del Govern provincial per a ser m茅s 煤tils i propers als ciutadans de la nostra prov铆ncia鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.