fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP aconsegueix que Nules se sumeix al Pla 135 i la llançadora d’ocupació de la Diputació

El PP aconsegueix que Nules se sumeix al Pla 135 i la llançadora d’ocupació de la Diputació

El Partit Popular ha aconseguit que l’Ajuntament de Nules es puga beneficiar del Pla 135 que ha impulsat el Govern Provincial així com del programa llançadora d’ocupació que també es desenvolupa des de la Diputació.

El portaveu del PP a Nules, Mario García, ha destacat que “el Pla 135 es tracta de la major inversió del Govern Provincial de la història i és una aposta pel municipalismo sense precedents” ja que va a permetre realitzar projectes en la localitat. El Govern Provincial injectarà en 2017 una quantia de 105.000 euros dedicada a finançar obres i serveis a Nules a través del Pla Castelló 135. El programa, que substitueix als antics Planes Provincials d’Obres i Serveis, triplica el suport econòmic de la Diputació en la localitat de la Plana Baixa, i eleva de 30.000 euros, injectats en 2016 a millorar el carrer Sant Natalia, a 105.000 euros, els previstos per a 2017.

García ha explicat que “gràcies a la proposta del PP, el ‘pacte del gasto’ han acceptat optar a aquesta ajuda que des de la Diputació s’impulsa de forma equitativa per a tots els ajuntaments de la província”. El portaveu ha demanat a l’equip de govern que prenga exemple de la Diputació “que ha aprimat l’administració i ha reduït el deute, prioritzant només inversions reals, mentre que ells fan el contrari: gastar i gastar mentre Nules està paralitzada”.

El mateix succeeix amb el programa conegut com a Llançadora d’Ocupació i que va a servir per a posar les estratègies d’ocupació de la Diputació al servei dels veïns de Nules ja que “encara que l’alcalde no s’assabente, encara hi ha gent que ho està passant mal i que no té treball”. El líder del PP recorda que “el que haurien de fer és invertir en plans d’ocupació i qüestions a favor de Nules, no en capritxos”.

En aquest sentit, des del PP confien que David García, el regidor amb menys suports en les passades eleccions municipals que ostenta el rang d’alcalde, “celebre aquesta inversió perquè lamentablement els seus comentaris respecte a la Diputació Provincial sempre han sigut crítics i acusatorios”. Per al grup municipal, “creem que s’ha de mantenir un esperit reivindicatiu i si David García és vehement a l’hora d’exigir fons a Diputació, ara que els té, esperem que mantinga aqueix nivell d’exigència davant el Consell, perquè lamentablement ni PSPV ni Compromís des de la Generalitat preveuen inversions per a la nostra localitat, a la qual ningunean i mostren indiferència”

Leave a Reply

Your email address will not be published.