fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El PP aconsegueix que Nules se sumeix al Pla 135 i la llan莽adora d’ocupaci贸 de la Diputaci贸

El PP aconsegueix que Nules se sumeix al Pla 135 i la llan莽adora d’ocupaci贸 de la Diputaci贸

El Partit Popular ha aconseguit que l’Ajuntament de Nules es puga beneficiar del Pla 135 que ha impulsat el Govern Provincial aix铆 com del programa llan莽adora d’ocupaci贸 que tamb茅 es desenvolupa des de la Diputaci贸.

El portaveu del PP a Nules, Mario Garc铆a, ha destacat que 鈥渆l Pla 135 es tracta de la major inversi贸 del Govern Provincial de la hist貌ria i 茅s una aposta pel municipalismo sense precedents鈥 ja que va a permetre realitzar projectes en la localitat. El Govern Provincial injectar脿 en 2017 una quantia de 105.000 euros dedicada a finan莽ar obres i serveis a Nules a trav茅s del Pla Castell贸 135. El programa, que substitueix als antics Planes Provincials d’Obres i Serveis, triplica el suport econ貌mic de la Diputaci贸 en la localitat de la Plana Baixa, i eleva de 30.000 euros, injectats en 2016 a millorar el carrer Sant Natalia, a 105.000 euros, els previstos per a 2017.

Garc铆a ha explicat que 鈥済r脿cies a la proposta del PP, el ‘pacte del gasto’ han acceptat optar a aquesta ajuda que des de la Diputaci贸 s’impulsa de forma equitativa per a tots els ajuntaments de la prov铆ncia鈥. El portaveu ha demanat a l’equip de govern que prenga exemple de la Diputaci贸 鈥渜ue ha aprimat l’administraci贸 i ha redu茂t el deute, prioritzant nom茅s inversions reals, mentre que ells fan el contrari: gastar i gastar mentre Nules est脿 paralitzada鈥.

El mateix succeeix amb el programa conegut com a Llan莽adora d’Ocupaci贸 i que va a servir per a posar les estrat猫gies d’ocupaci贸 de la Diputaci贸 al servei dels ve茂ns de Nules ja que 鈥渆ncara que l’alcalde no s’assabente, encara hi ha gent que ho est脿 passant mal i que no t茅 treball鈥. El l铆der del PP recorda que 鈥渆l que haurien de fer 茅s invertir en plans d’ocupaci贸 i q眉estions a favor de Nules, no en capritxos鈥.

En aquest sentit, des del PP confien que David Garc铆a, el regidor amb menys suports en les passades eleccions municipals que ostenta el rang d’alcalde, 鈥渃elebre aquesta inversi贸 perqu猫 lamentablement els seus comentaris respecte a la Diputaci贸 Provincial sempre han sigut cr铆tics i acusatorios鈥. Per al grup municipal, 鈥渃reem que s’ha de mantenir un esperit reivindicatiu i si David Garc铆a 茅s vehement a l’hora d’exigir fons a Diputaci贸, ara que els t茅, esperem que mantinga aqueix nivell d’exig猫ncia davant el Consell, perqu猫 lamentablement ni PSPV ni Comprom铆s des de la Generalitat preveuen inversions per a la nostra localitat, a la qual ningunean i mostren indifer猫ncia鈥

Leave a Reply

Your email address will not be published.