fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP d’Almassora presentarà una moció de reprovació a l’alcaldessa

El PP d’Almassora presentarà una moció de reprovació a l’alcaldessa

La iniciativa pretén posar de manifest que PSPV i Compromís van incomplir l’acord plenari, en subscriure un conveni a Madrid, que descarta la demolició de l’edifici 167.

El Partit Popular d’Almassora presentarà una moció de reprovació a l’alcaldessa per recolzar l’enderrocament de l’edifici 167, en l’avinguda José Ortiz el 19 d’octubre, i traslladar-se el 28 d’octubre a Madrid per a signar un conveni amb el Ministeri de Foment i la Generalitat Valenciana a fi de rehabilitar l’immoble. Nou dies després d’haver defensat la conveniència de demolir l’edifici, a petició d’una moció del PP. Compromís i PSPV van decidir incomplir el mandat plenari i estampar la seua signatura en un conveni que nega l’enderrocament.

“Considerem que la decisió és suficientment greu com para no elevar al ple aquesta iniciativa”. “És per açò que durant la setmana vinent iniciarem els tràmits perquè, en la pròxima sessió plenària, s’aborde aquesta decisió que Compromís i PSPV van decidir de forma unilateral, incomplint l’acord que ells mateixos van ratificar 9 dies abans en seu plenària”.

Luis Martínez, portaveu del PP en l’Ajuntament d’Almassora, ha lamentat que “els veïns i la corporació, per aquest ordre, s’hagen hagut d’assabentar del canvi de criteri dels partits que ens governen a través d’una pregunta parlamentària del nostre diputat en Els Corts, Vicente Casanova”. “Aquest passat dilluns, i a petició nostra, elevem al ple la mateixa moció que es va aprovar per unanimitat el passat 19 d’octubre. Dos mesos després, la van votar en contra”.

Martínez ha transmés el “suport i defensa” dels interessos veïnals “que durant el passat mandat ens va portar a acordar amb el Consell la demolició d’aquest edifici. No obstant açò, els nous partits, PSPV i Compromís, amb el suport de Podem i Ciutadans, han votat en Els Corts en contra d’aquest enderrocament”. “Nosaltres seguim mantenint el mateix criteri, i així ho hem transmés als veïns, perquè anem a estar al seu costat per a seguir reivindicant que la millor inversió en el 167 és la que permeta que aquest bloc de cases marginal i degradat siga demolit”, ha conclòs el regidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.