fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP d’Almassora surt al carrer en defensa dels veïns que exigeixen solucions als okupes

El PP d’Almassora surt al carrer en defensa dels veïns que exigeixen solucions als okupes

“Cal protegir els drets de ciutadans afectats per una ocupació il·legal dels seus habitatges enfront d’una esquerra que empara el delicte”, assenyala Blay (PP).

La indignació de veïns que han sofert i sofreixen l’ocupació il·legal del seu habitatge prendrà demà el carrer de la mà del Partit Popular d’Almassora amb una taula instal·lada en el mercat que canalitzi “el malestar de ciutadans que veuen com els seus drets són calcigats”.

“Creiem que és necessari modificar el marc normatiu per a garantir els drets dels propietaris d’un immoble enfront dels qui aplanen un estatge i l’ocupen de manera il·legal”. “Avui es continuen produint aquests casos a Almassora, malgrat que el PSOE, de la mà de Ciutadans, els negui emmordassant als qui demanen una justícia que no troben”.

“És intolerable que avui l’esquerra, amb el PSOE al capdavant, han convertit en víctimes als qui delinqueixen, i els propietaris, que són en realitat els vulnerables, són tractats com a botxins. És absolutament injust i exigeix que des del Govern d’Espanya, com reclamem a nivell nacional que es modifiqui la llei perquè els qui cometen un delicte paguin per això”.

Vicente Blay Casino Serra, portaveu adjunt del PP a Almassora, ha assenyalat que l’objectiu “avui és treballar per defensar els drets dels nostres ciutadans, els que s’han trobat amb un problema en un habitatge que amb el seu esforç, estalvis i treball han aconseguit adquirir després d’anys de sacrifici”. “I és a ells als quals desitgem visualitzar perquè el Govern del PSOE legisli en defensa dels seus drets”.

El regidor del PP recorda que la taula de recollida de signatures s’instal·larà en el mercat entre les 10.00 i les 12.00 hores del matí. “Esperem que tots els veïns que creguin una altra manera de governar és possible, la que defensi a qui és víctima d’un delicte en lloc d’emparar a delinqüents, ferm en defensa d’uns drets que avui la llei no reconeix”, ha manifestat el regidor del PP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.