fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP de Benicàssim concorrerà a les eleccions municipals integrant en les seues llistes a ARB

El PP de Benicàssim concorrerà a les eleccions municipals integrant en les seues llistes a ARB

La Candidata a l’alcaldia i alcaldessa, Susana Marqués i el portaveu d’ARB en el grup municipal presenten l’acord per a presentar una llista conjunta que torne a impulsar un govern per al creixement de Benicàssim.

La Seu del PP de Benicàssim, en la plaça de l’estació, 3 ha estat l’escenari triat per a formalitzar l’acord entre el PP de Benicàssim i l’Associació de Residents de Benicàssim per a concórrer units a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. L’actual alcaldessa i candidata popular, Susana Marqués, ha comparegut amb el president d’ARB i actual portaveu dels residents per a formalitzar un acord que com tots dos han assenyalat “ha donat molt bons fruits en este mandat, ja que hem pogut impulsar i desenvolupar grans projectes que han servit per a millorar els serveis i les infraestructures a Benicàssim”.

ARB acompanyarà al PP en les eleccions municipals per a formar un govern que no és nou, ja que, en anteriors comicis i mandats, s’havia produït la confluència. Així, tots dos partits van abordar el govern local entre els anys 1999-2003, 2004-2007, 2011-2015 i també 2017-2019.

“Si una fórmula funciona bé i fa bé als ciutadans i al nostre poble, cal cuidar-la i mantenir-la. Per això, tenint en compte que ARB i PP han treballat sempre amb decisió i amb consens i, gràcies a esta voluntat de sumar, s’han aconseguit grans iniciatives, crec que és un acord que hem de repetir i sumar esforços”, ha assenyalat Marquès qui ha afegit que “la nostra voluntat, com ja ho vaig dir en el seu moment, és presentar-nos per a repetir en el govern amb un programa que il·lusione, que faça créixer a Benicàssim, que ens faça avançar i que siga la imatge d’un govern gran, potent, transparent i en concòrdia”.

Per part seua, Carlos Díaz, ha manifestat que “treballar al costat de Susana i l’equip del Partit Popular sempre ha estat positiu i per això, ens unim per a aconseguir la força necessària per a tirar endavant el mandat que els ciutadans ens traslladen en les urnes. Crec que el nostre dia a dia ha estat superar qualsevol repte que se’ns plantegés tenint sempre com a fi la millora de Benicàssim i dels nostres veïns. Este és el nostre millor punt de confluència. Com també ho és desenvolupar una política en positiu, sense insults, sense mentides, sense fal·làcies. El nostre treball i els fets dels projectes que hem aconseguit són el nostre aval”.

Tots dos representants dels partits han comparegut acompanyats de membres dels seus respectius equips directius per a donar major aval al pacte. “Junts presentarem un projecte de ciutat pensat per a la ciutadania, amb un model de govern modern, obert i que actue sempre amb el màxim consens possible i amb una garantia de legalitat, transparència i participació ciutadana”.

ARB s’incorporarà a la llista del Partit Popular de Benicàssim en una llista única en la qual els residents de Benicàssim formaran part com a independents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.