fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El PP de Cabanes reivindica el canvi que permeta a partir del 28 de maig protegir Torre de la Sal amb la llei auton貌mica de Maz贸n

El PP de Cabanes reivindica el canvi que permeta a partir del 28 de maig protegir Torre de la Sal amb la llei auton貌mica de Maz贸n

La portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, el regidor Jos茅 Manuel Nos, i la presidenta local, Luc铆a Garc铆a, recolzen a D茅nia la llei d’ordenaci贸 del litoral promoguda pel president del PPCV, Carlos Maz贸n. 鈥淟’erosi贸 no 茅s la soluci贸鈥, diu Obiol.

El Partit Popular de Cabanes ha defensat la llei auton貌mica d’ordenaci贸 del litoral que el president regional del PPCV, Carlos Maz贸n, ha presentat aquest passat divendres a D茅nia. Fins a la localitat alacantina es van despla莽ar els regidors Ana Obiol i Jos茅 Manuel Nos, al costat de la presidenta local del PP, Luc铆a Garc铆a, a fi de reivindicar 鈥渦na llei que protegisca les nostres platges i defense els drets dels afectats i el patrimoni singular de la costa perqu猫 el repte 茅s estabilitzar les platges i assegurar el millor futur per al litoral鈥.

I tot aix貌 s’aconsegueix, tal com ha defensat la portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, 鈥渁postant de manera decidida per pol铆tiques que invertisquen en la regeneraci贸 de les platges i frenen la regressi贸 a la qual el Govern de Pedro S谩nchez ens sotmet鈥. Perqu猫 鈥渓’erosi贸 no 茅s la soluci贸鈥, ha considerat Obiol.

Des del PP, explica la portaveu a Cabanes, 鈥渄efensem als ve茂ns afectats pel pla de confiscaci贸 promogut pel PSOE en Torre de la Sal al maig de 2021. Un atac directe que hui mant茅 en suspens a prop d’un centenar d’afectats perqu猫 els seus habitatges estan amena莽ats d’enderrocament per part del Govern de Pedro S谩nchez鈥.

I enfront d’aquest 鈥渁tropellament鈥, en el PP 鈥渆stem decidits a desenvolupar un marc legislatiu, el que proposa el nostre president regional, Carlos Maz贸n, que planteja compatibilitzar la inversi贸 en la costa per a frenar la regressi贸, defensar el potencial tur铆stic de les nostres platges i respectar els drets dels propietaris amb una protecci贸 als immobles singulars que com Torre de la Sal tenen un valor patrimonial absolut鈥.

A Cabanes, explica Obiol, 鈥渁quest model legislatiu garantiria la defensa d’aquestes propietats, respectaria els drets dels propietaris i invertiria a les platges per a posar fre a una regressi贸 que cada vegada 茅s m茅s lesiva鈥. Perqu猫 鈥渉i ha una alternativa a l’erosi贸 socialista i 茅s la inversi贸 que nom茅s el Partit Popular garanteix, amb un marc legal que defense els drets dels propietaris i frene l’apropiaci贸 indeguda de terrenys per a domini p煤blic鈥. 鈥淗o farem possible a partir del 28 de maig amb Carlos Maz贸n al capdavant de la Generalitat Valenciana鈥, ha declarat Obiol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.