fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP de Cabanes reivindica el canvi que permeta a partir del 28 de maig protegir Torre de la Sal amb la llei autonòmica de Mazón

El PP de Cabanes reivindica el canvi que permeta a partir del 28 de maig protegir Torre de la Sal amb la llei autonòmica de Mazón

La portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, el regidor José Manuel Nos, i la presidenta local, Lucía García, recolzen a Dénia la llei d’ordenació del litoral promoguda pel president del PPCV, Carlos Mazón. “L’erosió no és la solució”, diu Obiol.

El Partit Popular de Cabanes ha defensat la llei autonòmica d’ordenació del litoral que el president regional del PPCV, Carlos Mazón, ha presentat aquest passat divendres a Dénia. Fins a la localitat alacantina es van desplaçar els regidors Ana Obiol i José Manuel Nos, al costat de la presidenta local del PP, Lucía García, a fi de reivindicar “una llei que protegisca les nostres platges i defense els drets dels afectats i el patrimoni singular de la costa perquè el repte és estabilitzar les platges i assegurar el millor futur per al litoral”.

I tot això s’aconsegueix, tal com ha defensat la portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, “apostant de manera decidida per polítiques que invertisquen en la regeneració de les platges i frenen la regressió a la qual el Govern de Pedro Sánchez ens sotmet”. Perquè “l’erosió no és la solució”, ha considerat Obiol.

Des del PP, explica la portaveu a Cabanes, “defensem als veïns afectats pel pla de confiscació promogut pel PSOE en Torre de la Sal al maig de 2021. Un atac directe que hui manté en suspens a prop d’un centenar d’afectats perquè els seus habitatges estan amenaçats d’enderrocament per part del Govern de Pedro Sánchez”.

I enfront d’aquest “atropellament”, en el PP “estem decidits a desenvolupar un marc legislatiu, el que proposa el nostre president regional, Carlos Mazón, que planteja compatibilitzar la inversió en la costa per a frenar la regressió, defensar el potencial turístic de les nostres platges i respectar els drets dels propietaris amb una protecció als immobles singulars que com Torre de la Sal tenen un valor patrimonial absolut”.

A Cabanes, explica Obiol, “aquest model legislatiu garantiria la defensa d’aquestes propietats, respectaria els drets dels propietaris i invertiria a les platges per a posar fre a una regressió que cada vegada és més lesiva”. Perquè “hi ha una alternativa a l’erosió socialista i és la inversió que només el Partit Popular garanteix, amb un marc legal que defense els drets dels propietaris i frene l’apropiació indeguda de terrenys per a domini públic”. “Ho farem possible a partir del 28 de maig amb Carlos Mazón al capdavant de la Generalitat Valenciana”, ha declarat Obiol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.