fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP de Castelló descobreix l’arxivament de la denúncia dels quadres per part de la Fiscalia

El PP de Castelló descobreix l’arxivament de la denúncia dels quadres per part de la Fiscalia

Carrasco qualifica de “molt greu” l’actuació de Verònica Ruiz, qui “a més d’acusar a l’anterior govern de lladre, ens ha negat la informació”.

El Grup Municipal Popular ha sigut coneixedor que la Fiscalia ja ha notificat a l’Ajuntament l’arxivament de la denúncia per la falsa desaparició dels quadres.

La denúncia, que va fer pública l’actual portaveu del govern i regidora de cultura, Verònica Ruiz, acusava els membres de l’anterior equip de govern del Partit Popular “poc menys que de saquejar el patrimoni municipal”.

Per açò, la portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha assenyalat que “l’arxivament de la denúncia dels quadres per part del fiscal evidencia la mala fe amb la qual va actuar el bipartit en acudir als jutjats amb aquest tema”. Carrasco lamenta “totes les mentides abocades pels regidors socialistes i de Compromís al llarg d’aquests últims 15 mesos amb l’únic propòsit d’alçar cortines de fum amb les quals desviar l’atenció del forat econòmic de les festes”.

A més, segons els populars, “el bipartit ha fregat la prevaricació utilitzant a un Intendent General de la Policia Local amb finalitats polítiques, interrogant a un encàrrec públic del PP”.

“Hi ha massa assumptes per atendre a Castelló més prioritaris que cercar quadres que mai han desaparegut” ha explicat la líder popular. Els populars recorden que “ja els advertim que moltes de les obres d’art que asseguraven estaven desaparegudes, es trobaven a la vista de tots. Una d’elles, per exemple, en el mateix despatx de l’anterior vicealcalde”. No obstant això, “es van entossudir a acusar-nos i aqueixa insistència és el que finalment va encastellar a la regidora Verònica Ruiz que avui ocupa el càrrec de portaveu municipal”.

Finalment, la portaveu dels populars castellonencs qualifica de “molt greu” l’actuació de la nacionalista Ruiz doncs “a més d’acusar a l’anterior govern del PP de lladre ens ha ocultat la informació en preguntar-li avui en la Comissió Informativa”. I és que els populars porten preguntant cada dilluns en Comissió Informativa per la situació judicial de la denúncia “i el govern ens ha estat donant llargues i dient que no tenia cap informació sobre aquest tema”.

Carrasco conclou: “La insistència en què el seu missatge calara en la societat ha encastellat a la regidora Verònica Ruiz, portant-la a ocupar grans titulars i gràcies a açò, avui ostenta el càrrec de portaveu. A més, aquesta insistència només ha posat en evidència la cortina de fum que porten mantenint els socis de govern, tractant així de desviar l’atenció sobre la seua incompetència a l’hora de gestionar assumptes majors que durant tot aquest temps han desatés”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.