fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El PP de Castell贸 portar脿 al Ple els acomiadaments del Provincial i instar脿 a la Conselleria de Sanitat a suspendre l’acord

El PP de Castell贸 portar脿 al Ple els acomiadaments del Provincial i instar脿 a la Conselleria de Sanitat a suspendre l’acord

Els populars consideren que la situaci贸 creada at茅n a una estrat猫gia pol铆tica que cerca desprestigiar i desmantellar l’Hospital Provincial.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Bego帽a Carrasco, i la seua hom貌loga en el Grup Parlamentari Popular en Les Corts, Isabel Bonig, es van reunir ahir amb els treballadors que han sigut acomiadats de l’Hospital Provincial de Castell贸.

Durant la trobada els professionals afectats els van traslladar el seu malestar, impot猫ncia i disconformitat davant un proc茅s d’acomiadaments, motivat per la consellera Carmen Munt, que no ha respectat ni els principis de transpar猫ncia, ni les funcions del Consell de Govern intern, ni els drets dels treballadors.

La portaveu dels populars en la ciutat de Castell贸, Bego帽a Carrasco, es va comprometre a treballar per a esclarir un procediment t茅rbol, que es va iniciar amb l’ocultisme d’un Informe, que segons els treballadors cont茅 errors, segons els sindicats 茅s arbitrari i en paraules del mateix gerent de l’Hospital Provincial 茅s inviable quant a la mobilitat de treballadors a altres centres de la prov铆ncia.

Per aquest motiu, Carrasco anuncia que els populars portaran al pr貌xim Ple una iniciativa conjunta amb el grup municipal Ciutadans per a instar a la Conselleria de Sanitat a suspendre de forma immediata l’acord que aprova l’acomiadament dels treballadors del Consorci Hospitalari Provincial. “Un acord en el qual el vot de l’alcaldessa Amparo Marco, en nom de tots els castellonencs, va ser decisiu perqu猫 aquests professionals es troben avui sense treball”.

Carrasco critica que mentre l’informe ha tardat a fer-se p煤blic un mes, els acomiadaments s铆 que es van fer efectius molt abans. A m茅s, “aquest document que ha sigut determinant per a la Consellera Munt, i en el qual ha basat els 23 acomiadaments i les 26 amortitzacions, ni tan sols ha passat pel Consell de Govern, motiu pel qual aquest podria ser impugnat i, per tant, fretur贸s de validesa per no haver complit amb el reglament establit”.

En aquesta declaraci贸 institucional conjunta tamb茅 s’instar脿 a la Conselleria de Sanitat a continuar prestant el servei de prevenci贸 d’ambliopia i anomalies visuals que venia prestant-se durant anys.

Per a la portaveu popular en l’Ajuntament de Castell贸, la situaci贸 creada per la consellera Munt at茅n a una estrat猫gia pol铆tica per a desprestigiar i desmantellar l’hospital Provincial, que sempre ha sigut un referent per a Castell贸 i prov铆ncia.

Carrasco recorda que aquests acomiadaments van a afectar a la qualitat del servei i els mateixos pacients s’estan veient ja afectats per la cancel路laci贸 de consultes i redistribuci贸 dels metges.

Per la seua banda, la portaveu popular en Les corts, Isabel Bonig, es va comprometre a treballar per a esclarir tot aquest proc茅s des de l’administraci贸 auton貌mica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.