fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP demana al bipartit que “destine part del superàvit de 2015 a les infraestructures que van quedar parades dels Pressupostos”

El PP demana al bipartit que “destine part del superàvit de 2015 a les infraestructures que van quedar parades dels Pressupostos”

Feliu destaca “la passarel·la ciclo-peatonal sobre el Riu Sec i l’estació de bombament del Barranc del Sol” com dues de les obres més necessàries per a la ciutat.

El Grup Municipal Popular ha demanat a l’equip de govern bipartit que “parteix del superàvit amb el qual es tanque l’exercici de 2015 es destine a infraestructures necessàries per a Castelló”.

Així, el regidor popular, Carlos Feliu, ha explicat que “la passarel·la ciclo-peatonal sobre el Riu Sec o una nova estació de bombament del Barranc del Sol en el Grup Sant Agustín i Sant Marcos són dues de les obres més necessàries per a la ciutat i que estan pendents encara de finançament”.

Feliu recorda que “ambdues actuacions van ser objecte de sengles esmenes que presentem als Pressupostos municipals de 2016 rebutjades pel govern i els seus socis de Castelló en Moviment Podem”.

Respecte a la passarel·la sobre el Riu Sec, els populars expliquen que “la falta d’urbanització de la pastilla compresa entre l’estació de RENFE, la carretera de Borriol, la carretera de l’Alcora i el Riu Sec ha deixat sense realitzar algunes de les obres de connexió del Raval Universitari amb el seu entorn”.

“Aquesta falta de connexió fa que nombroses persones, moltes d’elles estudiants menors d’edat, hagen de creuar el jaç del riu per a accedir als col·legis o comerços existents a banda i banda sense il·luminació ni seguretat” ha recalcat l’edil del Grup Municipal Popular.

Així mateix, els populars estimen en 550.000 euros el cost d’aquesta obra i en 400.000 l’estació de bombament necessària en el Grup Sant Agustín i Sant Marcs per a evitar les inundacions en aquesta zona per la falta de canalització del barranc del Sol.

Finalment, els populars constrenyen a socialistes i nacionalistes a “començar a elaborar aquests projectes i decidir la destinació del romanent de l’exercici de 2015 que s’anunciarà aviat i reactivar una inversió generadora d’ocupació de la qual han mancat els Pressupostos 2016”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.