fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP demana al tripartit bandes de limitació de velocitat al costat del recinte firal a l’Alcora

El PP demana al tripartit bandes de limitació de velocitat al costat del recinte firal a l’Alcora

Mallol considera que el trasllat de la Pasqua Taurina no ha d’evitar que s’habiliten aquests sistemes que “són una alerta per als conductors que circulen per la zona”.

El Partit Popular a l’Alcora ha proposat al tripartit que governa en la localitat que avalue la conveniència d’instal·lar bandes de limitació de velocitat en el tram de la CV-190 que passa pròxim al recinte firal, l’activitat del qual ha estat ja operativa aquest cap de setmana amb motiu de les festivitats. Durant l’etapa de govern del Partit Popular, “sol·licitàvem la instal·lació d’aquest tipus de sistemes de control perquè al seu pas pel nostre municipi i amb caràcter temporal, s’advertira al tràfic que circulava per aquest tram de la conveniència de reduir la velocitat per la presència de vianants”.

Merche Mallol, regidora del Partit Popular en el municipi, ha reivindicat els beneficis d’aquestes plataformes que “durant la nostra etapa permetien exercir un control directe sobre la circulació que recorria les proximitats del recinte de la fira i l’espai on se celebrava la Pasqua Taurina”.

Tal com ha considerat la regidora, “som conscients que en aquests moments el recinte taurí ja no s’instal·la en aquest punt de la localitat, però segueix existint un espai de confluència de públic, especialment de xiquets, que obliga a seguir sent especialment acurat i estricte en els controls”.

Així les coses, ha assenyalat la regidora, “estimem que la mesura era beneficiosa i seguiria sent-ho, per la qual cosa no entenem el motiu pel qual enguany no s’han instal·lat”. Així les coses, “plantegem al tripartit que reconsidere la proposta i oferim el nostre treball i col·laboració perquè puguen instal·lar-se aquests sistemes de control que són d’indubtable benefici per als nostres ciutadans”.

De fet, ha declarat Mallol, el recinte firal que és el que segueix conservant la seua ubicació al costat d’aquesta carretera, “i seguirà habilitat i operatiu durant les pròximes setmanes, per a celebrar la Pasqua. Per tant, encara queden molts dies en els quals va a seguir existint un tràfec de persones que poden veure’s beneficiades per la instal·lació d’aquestes bandes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.