fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El PP implantar脿 un pla sanitari per a reduir les llistes d’espera a un m脿xim de 50 dies

El PP implantar脿 un pla sanitari per a reduir les llistes d’espera a un m脿xim de 50 dies

La presidenta provincial del PP de Castell贸, Marta Barrachina, se solidaritza amb els professionals 鈥渄avant la falta de mitjans i el caos provocat en la sanitat p煤blica per la mala gesti贸 de Puig鈥.

El Partit Popular implantar脿 un pla sanitari per a reduir les llistes d’espera a un m脿xim de 50 dies. Aix铆 ho explica la presidenta provincial del PP de Castell贸, Marta Barrachina, qui se solidaritza amb els professionals davant la vaga de metges d’aquest dilluns 鈥渄avant la falta de mitjans i el caos provocat per la mala gesti贸 de Puig鈥.

鈥淓l PP posar脿 en marxa un pla sanitari en la Comunitat Valenciana de la m脿 del president Carlos Maz贸n per a evitar la demora en l’atenci贸 assistencial. 脡s a dir, als 50 dies sense ser atesos els pacients seran derivats a la privada sense cost, mantenint la qualitat i la titularitat del servei p煤blic鈥, explica Marta Barrachina.

El president del PPCV, Carlos Maz贸n, ha presentat un pla sanitari amb mesures concretes per a solucionar el col路lapse actual a causa de la mala gesti贸 i nul路la inversi贸 en mitjans i professionals.

A m茅s d’implantar la norma 50 dies per a evitar la demora en l’atenci贸 assistencial, el PP aprovar脿 un pla d’incentius especials per a traure el m脿xim profit als recursos p煤blics. 鈥淟’objectiu 茅s incentivar a aquells professionals que vulguen i puguen treballar m茅s hores per a traure el m脿xim profit als recursos p煤blics. 脡s un pla d’incentius econ貌mics especials per a aquells que aix铆 ho vulguen. A m茅s, tamb茅 es posar脿 en marxa un pla d’incentius per a places de dif铆cil cobertura en aquelles zones i departaments de salut on 茅s m茅s dif铆cil cobrir-les. Treballarem amb l’objectiu de les 35 hores setmanals per al col路lectiu sanitari i a partir d’aqueixes hores entraran en joc els complements espec铆fics i els incentius especials鈥, indica Marta Barrachina.

A m茅s, la presidenta provincial del PP de Castell贸 subratlla que 鈥渆l Partit Popular construir脿 un nou Hospital General de Castell贸 que ser脿 un aut猫ntic referent enfront de la falta d’inversi贸 i de noves infraestructures sanit脿ries en els 煤ltims huit anys鈥. 鈥淟es nostres mesures no s贸n fruit de la improvisaci贸 i es plasmaran en realitats a partir del pr貌xim 28 de maig鈥, afig.

鈥淓stem al costat dels professionals sanitaris perqu猫 cal escoltar-los per a buscar solucions des del consens pel b茅 de tots els castellonencs. La sanitat de qualitat est脿 en el centre del programa del PP, 茅s necessari que cuidem als que ens cuiden鈥, explica.

鈥淓l col路lectiu m猫dic a la prov铆ncia de Castell贸 i en la Comunitat Valenciana pateix una gran falta de suport i de protecci贸 per part del Consell de Puig. Tenim als millors professionals sanitaris per貌 als pitjors gestors possibles, que no han sigut ni tan sols capa莽os de dotar un pressupost per a la sanitat p煤blica com es mereix鈥, recalca Marta Barrachina.

En aquest sentit, la l铆der provincial del PP de la prov铆ncia de Castell贸 afirma que 鈥渆l president Maz贸n blindar脿 el pressupost p煤blic de sanitat perqu猫 en cap cas baixe del 30% del pressupost total de la Generalitat Valenciana鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.