fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP la Vall abrigalla a Isabel Bonig per a liderar el PPCV

El PP la Vall abrigalla a Isabel Bonig per a liderar el PPCV

La Vall d’Uixó es bolca en la recollida d’avals per a la candidata vallera.

La seu del Partit Popular es va quedar ahir xicoteta per a rebre a Isabel Bonig, presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i candidata al XIV Congrés del PPCV. Quasi un centenar d’afiliats i simpatitzants es van acostar per a mostrar el seu suport al projecte que lidera l’exalcaldessa de la ciutat.

La Vall d’Uixó s’ha bolcat en la recollida d’avals perquè Isabel Bonig continue sent la líder del Partit Popular de la Comunitat Valenciana.

Al costat d’Isabel Bonig, va estar també a la Vall d’Uixó, el president del PPCS, Javier Moliner, i la secretària general del PPCV, Eva Ortiz, així com diputats provincials i el diputat nacional i president local, Óscar Clavell.

Així, en nom del PP la Vall, Clavell va fer lliurament a Isabel Bonig d’una fotografia amb tota la seua família de la segona investidura com a alcaldessa de la Vall d’Uixó.

La candidata a liderar el PPCV va animar a tots els afiliats, que s’han inscrit en el procés de participació que ha obert el partit, a dipositar el seu vot per la persona que consideren millor per a presidir el partit regional. Les votacions seran el dilluns 13 de març de 18 a 21 hores en les seus locals de tota la Comunitat Valenciana.

Isabel Bonig va manifestar que “cap partit pot donar-nos lliçons de democràcia ni de participació” i va destacar la importància que té la dona en el PP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.