fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El PP lamenta que “el govern valenci脿 abandoni Segorbe”

El PP lamenta que “el govern valenci脿 abandoni Segorbe”

Els populars critiquen que el municipi hagi quedat excl貌s de la concessi贸 d’un Taller d’Ocupaci贸 que d贸na treball a aturats de llarga durada.

Segorbe ha estat exclosa en la concessi贸 del Taller d’Ocupaci贸 鈥淎rgen鈥 concedit pel govern de la Generalitat Valenciana.

El Taller d’Ocupaci贸 que hagu茅s donat treball a almenys trenta persones aturades de llarga durada prestaria serveis per al municipi a canvi d’un salari estipulat, creant oportunitats de treball i formaci贸.

La subvenci贸 amb la qual es doten els Tallers d’Ocupaci贸 prov茅 d’una l铆nia econ貌mica del govern d’Espanya i que les autonomies s’encarreguen de repartir entre els municipis.

En aquesta ocasi贸 la Generalitat ha decidit destinar aquestes l铆nies subvencionables a municipis de m茅s de 20.000 habitants amb una mitjana de 500 aturats, amb el que autom脿ticament tots els municipis de l’Alt Palancia i Mijares han estat exclosos.

El Grup Popular de Segorbe ha lamentat “la situaci贸 d’aband贸 a la qual som sotmesos per l’esquerra governant” i li ha demanat a l’alcalde que “sigui ferm en les seves reivindicacions doncs els fets demostren que no 茅s aix铆”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.