fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP lamenta que el tripartit no fomente actes conjunts de les tres bandes de música

El PP lamenta que el tripartit no fomente actes conjunts de les tres bandes de música

Olga Salvador insta al govern que treballen per a aconseguir que les tres bandes de música actuen de forma conjunta en actes tan importants i solemnes com la Setmana Santa.

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha lamentat la falta de suport del tripartit de PSPV-PSOE, EU i Compromís a les bandes de música de la ciutat perquè no potencien que les tres bandes (CIAC, Ateneu Musical Schola Cantorum i Unió Musical) hagen participat en la processó general de confraries del Dimecres Sant.

Així ho ha assegurat la secretària general, Olga Salvador. “L’any passat, des del govern del PP vam treballar perquè les tres bandes acompanyaren a totes les confraries de la Vall en la processó del Dimecres Sant i enguany, no sabem per què, amb el tripartit no s’ha tornat a repetir perquè solament ha participat una d’elles”.

Des del PP expliquen que la intenció que les tres bandes sonen en la processó general de confraries és “fer més bonica i solemne si cap aquest acte”, i a més “mostrar el nostre suport a alguna cosa tan arrelat a la Comunitat Valenciana com són la música i les bandes de música”.

Si bé l’alcaldessa socialista, Tania Baños, es vanagloriava que per primera vegada dues bandes de música actuaven en l’ofrena de flors a la Verge dels Desemparats, i ho anunciava com alguna cosa insòlit, “des del PP li recordem que amb nosaltres en el govern municipal hem aconseguit que les tres bandes de la ciutat actuen juntes en diverses ocasions com en 2000 amb el 750 aniversari de la Carta Pobla; al setembre de 2011 amb el centenari de l’Himne a la Vall; al febrer de 2015 en la inauguració de l’Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja i, l’última, durant la processó de Dimecres Sant de 2015”.

No obstant açò, Salvador ha trobat a faltar que l’alcaldessa agraïra a la Diputació de Castelló el fet que dues bandes –CIAC i Unió Musical- actuaren en l’ofrena a la Verge dels Desemparats dins de les festes falleres d’enguany.

“El govern del PP ha donat més valor a les bandes i a la música”, per açò, Olga Salvador ha instat al govern tripartit que recolze la cultura i la música, que recapaciten i treballen per a aconseguir que les tres bandes de música actuen de forma conjunta en actes tan importants i solemnes com la Setmana Santa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.