fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP presenta ‘El Castelló de Tots’, el seu compromís amb els castellonencs per a ser l’alternativa política en la capital de la Plana

El PP presenta ‘El Castelló de Tots’, el seu compromís amb els castellonencs per a ser l’alternativa política en la capital de la Plana

“Quan queden 363 dies per a les eleccions municipals posem el comptador en marxa. És l’hora del canvi, estem preparats per a tornar a posar-nos al capdavant de les institucions, per a agafar el control de l’Ajuntament de Castelló i posar-lo a la disposició dels castellonencs”, afegeix.

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, ha presentat en roda de premsa, al costat de tot el seu equip de regidors, les línies estratègiques amb les quals l’agrupació es presenta com a alternativa política a la ciutat de Castelló quan queda només un any per a les eleccions municipals. ‘El Castelló de Tots’ és el seu compromís amb els castellonencs.

“Enfront d’un govern municipal que no escolta, que no atén i que no fa, perquè està en la confrontació, la divisió i en els seus embolics interns, proposem ‘El Castelló de Tots’, un pacte social per a dissenyar de la mà dels castellonencs la ciutat que volem: de tots i per a tots. Oberta, innovadora, amb més ocupació, més oportunitats, en definitiva, més Castelló”, explica Begoña Carrasco.

La legislatura entra en la recta final, “ja sabem què ens ofereix el govern municipal, que s’ha convertit en si mateix en el principal problema que tenen els castellonencs”, assenyala. “Un mur contra el qual xoquen les demandes i necessitats dels veïns, un fre al tren del futur que mereix aquesta ciutat. En set anys hem vist com és el govern municipal més car de la història que pitjors resultats ofereix; el dels elevats impostos i molt poques inversions, cada any es queden milions d’euros recaptats sense revertir en millors serveis als castellonencs que acaben anant-se als bancs”, apunta.

Carrasco recorda que aquest ha estat el govern que ha polititzat les festes, “el dels projectes, que costen milers d’euros i que canviaran la ciutat de manera irreversible, que ningú ha demanat i ningú vol, però que el PSOE s’obstina a portar endavant sense consultar a ningú i com a exemples,l’avinguda Lidón, la plaça de la Pau i el Castelló Central”.

“El d’Amparo Marco és el govern de les promeses incomplertes, com els desnonaments zero, la sanitat pública i universal de qualitat, l’eliminació dels barracons, la igualtat real d’oportunitats, la ciutat del benestar amb més places residencials per a majors quan ni tan sols tenim la residència pública que van anunciar en 2016. Tampoc tenim avui una ciutat més connectada amb Espanya i Europa a través de les infraestructures. Però, sobretot, és la legislatura dels enfrontaments entre socis de govern”, ha enumerat.

“El nostre antídot és ‘El Castelló de Tots’, un decàleg que és el nostre compromís amb tots els castellonencs. És l’hora del canvi, posem en el comptador en marxa. El PP ha demostrat que sap ser útil als castellonencs, estem en el que sí que els preocupa, volem ser la solució als seus problemes. Estem preparats per a tornar a posar-nos al capdavant de les institucions, a agafar el timó de l’Ajuntament de Castelló per a posar-lo a la disposició dels castellonencs si ens lliuren la seva confiança, no els defraudarem”, conclou.
Aquestes són les línies estratègiques de ‘El Castelló de Tots’:

1. UNA CIUTAT DE TOTS I PER A TOTS.

Un govern de llibertat sense confrontació ni divisió. Una ciutat igualitària, respectuosa i tolerant. Sense imposicions ni sectarismes. Tots els ciutadans mereixen el mateix tracte i han de tenir els mateixos drets i oportunitats. Retornarem Castelló als castellonencs.

2. PLA ESTRATÈGIC CS 20/30.

Sabem on estem i on volem estar. És l’hora de posar en marxa un gran pacte per la recuperació, en el qual tots puguin opinar i aportar la seva visió sobre el que ha de ser Castelló. Una anàlisi de fortaleses i febleses per a detectar les noves oportunitats de futur com a ciutat en matèria empresarial, laboral, social, turística… És l’hora de conjuminar esforços i projectar-los en la mateixa adreça: generar ocupació i riquesa per al conjunt dels castellonencs. Els ciutadans no volen ajudes, volen treballar, el millor antídot contra la pobresa.

o Finestreta única de negocis perquè puguin obrir en 5 dies.
o Creació de vivers d’empreses.

• 2.1. Potenciació del centre.
o Pla de Modernització del Mercat Central
o Pla d’Embelliment del centre.
o Més neteja de les vies públiques.
o Pla de Mobilitat Accessible amb transport públic gratuït.
o Pla de Rehabilitació de façanes.
o Aposta pel comerç de proximitat.

• 2.2. Dignificació dels barris.
o Pla de Reforma i Recuperació dels barris amb fons europeus.

3. BAIXADA D’IMPOSTOS.

De gairebé 10 milions d’euros que afectaran a tots els tributs, especialment a l’IBI, amb l’objectiu d’estalviar 5 milions d’euros als castellonencs. La nostra revolució fiscal també inclou la baixada de l’IAE, de l’impost de vehicles, del ICIO, la bonificació de les escombraries o de les taxes de cadires i taules. Els diners on millor està és en la butxaca dels ciutadans. Cal fer més amb menys.
4. L’OCUPACIÓ, LA PRIORITAT.

És hora d’apostar pel talent dels castellonencs i de promocionar i defensar valors com la cultura de l’esforç, la superació, la cerca de l’èxit, el treball… La prioritat del Partit Popular és facilitar el treball a les pimes i als autònoms que ja estan operant a la nostra ciutat i promoure i impulsar els projectes dels quals volen iniciar la seva marxa. Crearem un Pla Estratègic d’Ocupació.

5. APOSTA PER LA SANITAT, LA SEGURETAT I EL BENESTAR SOCIAL.
SANITAT.

Ens proposem posar fi a les retallades sanitàries i recuperarem els serveis que s’han deixat de prestar. És hora de reivindicar les infraestructures i la dotació del personal necessari per a garantir una sanitat de qualitat i universal a tots els castellonencs.
 Reivindicarem la construcció d’un Hospital General nou dimensionament a les necessitats i la realitat de Castelló.
 Aposta decidida per a frenar el desmantellament de l’Hospital Provincial de Castelló.
 Pla d’inversió i rehabilitació dels centres de salut, cas del Centre d’Especialitats 9 d’Octubre, Constitució i Palleter.
 Dotació de personal sanitari.
 Reobertura del Centre de Coordinació d’Emergències CICU a Castelló.

SEGURETAT.

Ens comprometem a cobrir les places vacants d’agents de Policia Local, per a atallar problemes com l’ocupació il·legal d’habitatges o la delinqüència, que ha crescut un 30%.

BENESTAR SOCIAL.

Garantir els serveis bàsics, tant públics com privats, per a oferir i assegurar el benestar dels castellonencs.
 Apostem pels nostres de majors. El nostre compromís són com a mínim 200 places públiques en residència.
 Obertura del Centre de Malalts d’Alzheimer La Pineda.
 Creació d’una xarxa de sis centres de dia, un per districte, per a persones dependents.

6. L’EDUCACIÓ ÉS EL FUTUR.

Sempre defensarem una educació en llibertat, tutelada pels pares i lliure del jou dels governs, on les famílies puguin triar en quina llengua volen que estudiïn els seus fills, amb valencià i castellà en igualtat de condicions i apostant pels idiomes estrangers i prevalent l’esforç i els resultats.
o Garantir la llibertat d’elecció dels pares de centre educatiu.
o Garantir la llibertat de les famílies a triar la llengua en la qual estudiaran els seus fills.
o Pla de renovació dels centres educatius de la ciutat.
o Creació de la segona guarderia pública en el Grau de Castelló.
o I Pla Municipal de Conciliació Familiar i Laboral.

7. CASTELLÓ ÉS DELS CASTELLONENCS. SÍ A la PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

Obrirem processos de participació ciutadana reals, transparents i directes, recuperant els canals democràtics de comunicació entre les institucions i els ciutadans, perquè la seva opinió sigui escoltada, valorada i incorporada a l’acció política.
o Recuperació real dels òrgans de participació ciutadana perquè siguin els veïns els qui decideixin el model de ciutat i com dur a terme els reptes. El que està passant amb la reforma de l’avinguda Lidón, la plaça la Pau i Castelló Central i les cambres del centre no pot tornar a ocórrer.

8. MÁS CASTELLÓ, MÉS REIVINDICATIUS.

Respecte i igualtat per als castellonencs. Reclamem un repartiment igualitari de les inversions i els serveis públics. No volem més, però tampoc menys. Ens comprometem a treballar per retornar el prestigi i la projecció nacional i internacional de la nostra ciutat, apostant per recuperar el centre i els seus barris, apostant pel comerç de proximitat, el benestar, la neteja de les vies públiques, la il·luminació… Castelló ha de tornar a estar en el mapa.
• Reclamarem al Govern d’Espanya i la Generalitat un finançament just.
• Corredor Mediterrani
• Ronda de circumval·lació.
• Prolongació del Parc Litoral.
• Canvi de la legislació perquè els quiosquets obrin tota la temporada.

9. SOM CASTELLÓ I CASTELLÓ, IDENTITAT PRÒPIA

efensem i respectem els nostres senyals d’identitat i el bilingüisme, perquè cada castellonenc cridi a la seva ciutat i s’expressi com la senti. Promocionarem i defensarem les nostres festes, les nostres tradicions, la nostra cultura. Som Castelló i Castelló, pertanyem a la Comunitat Valenciana i estem orgullosos de formar part d’Espanya.
o Recuperació del topònim de la ciutat bilingüe: Castelló/Castelló.
o Recuperació de la Junta de Festes per a garantir la independència de la Magdalena.
o Recuperació de les celebracions tradicionals de carrer i dels patrons.
o Promoció de la Festa de la Rosa.

1. DESPATX Al CARRER. Escolta activa. Barri a barri, carrer a carrer. Convertirem la nostra Oficina Ciutadana en la base d’operacions del nostre projecte i en la finestreta d’escolta activa que reclamen i necessiten els castellonencs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.