fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El PP valora l’acord per a la participaci贸 dels ve茂ns davant la Corporaci贸 “amb car脿cter transitori”

El PP valora l’acord per a la participaci贸 dels ve茂ns davant la Corporaci贸 “amb car脿cter transitori”

P茅rez Maci谩n explica que “encara queda lluny el prom茅s esc贸 28, ja que els ve茂ns podran intervenir en finalitzar el Ple, no durant el Ple”.

El Grup Municipal Popular ha valorat positivament l’acord aconseguit entre tots els grups pol铆tics per a possibilitar la participaci贸 dels ve茂ns davant la Corporaci贸 Municipal de l’Ajuntament encara que exigeix que “aquesta soluci贸 siga transit貌ria”.

En el transcurs de la reuni贸 del grup de treball celebrada aquest mat铆, el portaveu adjunt popular, Juan Jos茅 P茅rez Maci谩n, ha demanat que “figure aquesta circumst脿ncia en l’exposici贸 de motius, ja que la soluci贸 plantejada 茅s adequada per貌 insuficient”.

P茅rez Maci谩n explica que “des del Grup Popular estem d’acord amb la nova regulaci贸 perqu猫 els ve茂ns s’han manifestat a favor per貌 la legislaci贸 vigent encara deixa lluny el prom茅s esc贸 28, ja que els ve茂ns podran participar en finalitzar el Ple, no durant el desenvolupament del mateix”.

D’altra banda, els populars insisteixen en la necessitat de seguir avan莽ant en aquest sentit i per a a莽貌 reiteren la sol路licitud que “a m茅s de l’informe que haja d’emetre la Secretaria Municipal s’incorpore un dictamen del Consell Jur铆dic Consultiu de la Comunitat Valenciana sobre la possibilitat de participaci贸 dels ve茂ns en l’ordre del dia del Ple”.

P茅rez Maci谩n afig que “entre tots hem de ser capa莽os de consensuar una modificaci贸 del Reglament que supose un vertader avan莽”, ja que “la soluci贸 actual dista bastant del comprom铆s que figura en l’acord de govern entre socialistes, nacionalistes i Castell贸 en *Moviment Podem i que contemplava la creaci贸 d’un esc贸 ciutad脿”. “Nom茅s els demanem que complisquen les seues promeses”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.